LinkedIn AutoDel Autodel.ro - Calculator impozit auto 2015

Se incarca...

Anunturi Salvate
x

Calculator Impozit Auto 2015

Capacitate cilindrica autovehicul (cmc)

Judetul autovehiculului

Impozitul auto pe anul 2015 este: 0 Lei
* Atentie! Daca alegeti sa platiti taxa pana pe 31 martie 2015, beneficiati de o reducere de 10%. Astfel, trebuie sa scadeti 10% din suma pe care o afiseaza calculatorul nostru.

            Stim cu totii ca impozitul auto se plateste anual. O suma ce difera de la caz la caz insa mai cu seama ce se diferentiaza de alti ani cand se impun alte procente de taxare. Anul 2015 a marcat o confuzie in randul celor care nu mai intelegeau la ce hotarare s-a ajuns. Dar cine isi doreste sa fie luat prin surprindere? Sa te informezi si sa stii cat ai de platit te scuteste de surprize astfel ca acum este disponibil un calculator de impozit auto online.

            Ce trebuie sa stii despre impozitul auto. Platit anual- cine nu stie asta?- impozitul auto se poate achita in doua transe. Daca iti permiti sa incepi platile la stat inca de la inceputul anului vei beneficia de o reducere de 10% din valoarea impozitului. Asta inseamna sa te grabesti sa achiti pana la sfarsitul lunii martie. Avantajul este desigur de ambele parti caci statul incaseaza in prima parte a anului sume considerabile de la contribuabili, iar la randul lor platitorii de impozit auto se bucura de o mica scadere de pret. In conditiile in care sa intretii o masina inseamna o nevoie permanenta de a investi o astfel de reducere este binevenita. Chiar si cand procentul nu este foarte mare raportat la nivelul de trai este o oferta de care sa tinem cont pentru a ne avantaja. Si chiar si cand nu te-ai incadrat intr-o astfel de perioada impozitul are valoarea sa fixa pe care trebuie sa o achiti pana la sfarsitul anului.

            Cum calculezi taxa impozitului? In primul rand tine de zona ta pentru ca anul 2015 a marcat acest segment cu mariri de procente. Majorarile au vizat cota de 16% ce s-a aplicat intr-o mare majoritate a oraselor tarii. In egala masura unii se bucura de o reducere de 10%, altii doar de jumatate din acest procent. Lucrurile difera desigur si de tipul de masina pe care il detii. Dar in cazul impozitului conteaza cel mai mult capacitatea cilindrica a masinii. Cu cat este mai mare, cu atat creste si impozitul pentru ca o masina puternica nu este doar o imagine magulitoare ci si un efort financiar din toate punctele de vedere.

            Cum te ajuta calculatorul de impozit auto online. O unealta din randul celor moderne. Pentru a fi pregatit, pentru a evita surprizele si a sti cu exactitate cat datorezi statului. Totul este sa fii precaut pentru ca ajungand la ghiseu sa platesti sa constati ca iti mai lipsesc ceva lei te face sa pierzi si bani, timp, nervi. Practic prin selectarea judetului si o simpla introducere a capacitatii cilindrice a masinii poti sa afli instant care este valoarea ce trebuie sa o platesti.

            Tinand cont de tendinta si ritmul scumpirilor se pare ca in 2015 impozitul auto va fi diferit, din nou pentru unii, ceva nou pentru altii. Pentru ca in cele din urma taxa de prima inmatriculare s-a dovedit a fi un alt esec se doreste o oarecare inlocuire a acesteia cu o noua formula de impozit. De data aceasta se va tine cont de gradul de poluare, anul fabricatiei si capacitatea cilindrica. Un impozit impus, obligatoriu pentru toti detinatorii de autoturisme. Si in plus tinand cand de faptul ca in 2015 unele primarii nu au decis majorarea impozitelor 2015 poate veni cu o schimbare in acest sens. Pana la urma se doreste ca peste tot sa se mareasca aceste taxe. Un imprevizibil care aduce noi valori de impozit auto cu fiecare perioada ce trece. Dar cand esti informat cel putin stii la ce sa te astepti.

            Desi o taxa anuala ce ne-a obisnuit de-a lungul timpului cu aceeasi cota se pare ca nu mai traim in acelasi banal din acest punct de vedere. Anul 2015 a demonstrat asta cand s-a impus marirea impozitelor si inclusiv cel auto. Dar asta nu s-a intamplat pentru toate judetele; dupa lungi discutii contribuabilii nu mai stiau cum se va decide. Functionarii publici erau si ei in asteptare si din haosul ce s-a produs am invatat sa fim precauti. Cum lumea online aduce mai aproape astfel de informatii este atat de usor sa fii la curent cu informatiile de care ai nevoie din grija fata de bunul pe care il detii.

Termeni si conditii site | Politica de refund
Logare