Hyundai TUCSON

de la 26.549 €

Design revolutionar. Performante electrizante.

Bine ai venit la bordul TUCSON! Cu un design revolutionar, noul model al gamei Hyundai dispune de tehnologii avansate, dar si de o gama variata de sisteme de propulsie electrificata.

Design

O abordare revolutionara a designului

Exterior

Caroseria este mai mare si mai ampla in comparatie cu modelele din generatiile anterioare. Capota alungita, consolele scurte si ampatamentul intins confera modelului alura si personalitatea unui coupe. In laterale, panourile urmaresc, in unghiuri precise, aceeasi linie de design „Parametric Dynamics”. Aceste suprafete unghiulare creeaza un contrast intre silueta delicata si detaliile masculine, sugerand senzatia de miscare continua, chiar si atunci cand autovehiculul stationeaza. Formele atletice se dizolva in unghiurile arcuite ale rotilor, unde jantele din aliaj confera modelului o statura dinamica si puternica.

Tema designului exterior - „Parametric Dynamics”

Noua tema de design – „Parametric Dynamics” – este evidentiata de luminile de zi (DRL), perfect integrate in grila frontala. Datorita tehnologiei half-mirror, in momentul in care luminile de intalnire sunt aprinse, finisajul cromat al grilei se metamorfozeaza in forme asemanatoare pietrelor pretioase, conferind o alura spectaculoasa elementelor aerodinamice.
Tucson

Accente spectaculoase

Profilul sportiv al modelului TUCSON este accentuat de linia cromata cu forma parabolica, care se intinde de la oglinzile laterale pana la montantul posterior.

Lumini parametrice integrate

In partea din spate, luminile parametrice integrate continua aceeasi tema de design. De asemenea, bara prezinta detalii de tip parametric cu efect tridimensional, combinate cu elemente sportive.

Jante din aliaj de 19 inchi

Jantele din aliaj de 19 inchi, disponibile optional, accentueaza personalitatea puternica a modelului.

De la un model concept la designul revolutionar

Limbajul de design al Hyundai TUCSON are ca sursa de inspiratie modelul concept Vision T, dezvaluit in cadrul Salonului Auto de la Los Angeles 2019. Modelul de clasa SUV, care se afla la cea de-a patra generatie, integreaza noua directie stilistica Hyundai „Sensuous Sportiness”.

Design

Habitaclul elegant imbina confortul cu tehnologia

Interior

Datorita sistemelor actualizate de tehnologie si de conectivitate, habitaclul spatios al modelului este un univers in care grijile cotidiene dispar.

Iluminare ambientala

Luminile ambientale sunt pozitionate in partea inferioara a consolei, in spatiul destinat incarcarii wireless, precum si in buzunarele portierelor. Sistemul ofera 64 de culori si 10 niveluri de luminozitate, pentru multiple posibilitati de personalizare.

Tehnologie shift-by-wire

Pozitionata ergonomic, consola centrala a fost reproiectata, utilizand tehnologia shift-by-wire.

Confort sporit

Pasagerii din spate se pot bucura de un spatiu suplimentar de 26 mm pentru picioare, oferit atat pentru versiunile hybrid, cat si pentru cele clasice, datorita plasarii ingenioase a bateriei sub scaunele din spate.

Sistem de rabatare scaune spate

Pentru confort sporit, scaunele din spate pot fi pliate acum intr-un raport 4:2:4.

Portbagaj generos

Volumul portbagajului a crescut, in functie de specificatiile fiecarui model, oferind pana la 620 l pentru bagaje cu scaunele ridicate si pana la 1.799 l cu scaunele rabatate.

Confort

Mai mult spațiu

In comparatie cu versiunea anterioara, TUCSON este mai lung cu 20 mm, mai lat cu 15 mm si are un ampatament mai mare cu 10 mm.

Functia Walk-in

Functia Walk-in permite rabatarea scaunului pasagerului din dreapta printr-o simpla apasare a butonului.

Mai mult spatiu

Spatiul pentru bagaje poate fi rapid reconfigurat datorita banchetei rabatabile.

Tehnologia Multi-Air Mode

Disponibila in premiera pentru un autovehicul al gamei Hyundai, tehnologia Multi-Air Mode combina canale circulare pentru aerul conditionat si pentru incalzire, pentru o dispersare mai fluida a fluxului de aer. Acest mod poate fi activat si dezactivat, in functie de preferintele conducatorului auto.

Sistemul de climatizare

Sistemul de climatizare permite acum ajustarea individuala a temperaturii optime atat pentru ocupantii locurilor din fata, cat si pentru pasagerii din spate.

Performanță

Gama variata de sisteme de propulsie electrificata

TUCSON dispune de trei versiuni de propulsie electrificata si una termica, combinate cu trei optiuni de transmisie.

Hybrid

Varianta hybrid – care este echipata cu noul motor Smartstream pe benzina de 1,6 litri T-GDi combinat cu un propulsor electric de 44,2 kW, alimentat cu o baterie litiu-ion polimer de 1,49 kWh – ofera 230 CP si cuplu de 350 Nm.

Plug-in hybrid

TUCSON Plug-in Hybrid – care este echipat cu acelasi motor „Smartstream” T-GDi de 1,6 l si cu un propulsor electric de 66,9 kW, alimentat cu o baterie litiu-ion polimer de 13,8 kWh – ofera 265 CP si cuplu de 350 Nm.

48V m-hybrid

Hyundai a combinat tehnologia m-hybrid de 48 V cu motorul T-GDi de 1,6 litri, care dispune de 180 CP.Performanta sporita. Emisii reduse. Tehnologie CVVD

In functie de modul de condus, CVVD regleaza durata de deschidere/ inchidere a supapei, contribuind astfel la maximizarea performantei si a eficientei.

Tractiune integrala HTRAC™

Sistemul de tractiune integrala HTRAC controleaza distributia cuplului si a puterii de franare diferit pe cele doua punti, in functie de necesitate. Sistemul ofera suport conducatorului auto indiferent de conditiile meteo.

Selectorul Terrain Mode

Zapada? Nisip? Noroi? Nicio problema. Selectorul Terrain Mode, amplasat in consola centrala, permite o comutare rapida intre modurile de condus, optimizand performantele si setarile HTRAC.

Garantie

Hyundai TUCSON dispune de pachetul Hyundai de 5 ani garantie fara limita de kilometri, alaturi de garantia extinsa de 8 ani sau 160.000 de kilometri pentru bateria litiu-ion polimer.

Conectivitate

Tehnologii revolutionare

Descopera universul Tucson. Aici, spatiul, tehnologia si informatia se imbina armonios.

Ecran de 10,25 inchi

Sistemul de infotainment dispune acum de un ecran de 10,25 inchi.

Instrumentar digital de bord

Instrumentarul digital de 10,25 inchi ofera o operare intuitiva si o experienta high-tech.

Incarcare wireless

Sistemul de incarcare wireless, disponibil in consola centrala, permite acum incarcarea mai rapida cu pana la 15 W.

Conectivitate USB

TUCSON este disponibil cu porturi USB fata/ spate.

Sistem audio KRELL

TUCSON este echipat cu sistem audio KRELL, dispunand de opt difuzoare, printre care un subwoofer.

Aplicatia Bluelink

Prin intermediul aplicatiei Bluelink, autovehiculul poate fi blocat si deblocat de la distanta, iar utilizatorii pot avea acces la diferite informatii, cum ar fi nivelul de combustibil.

Siguranță

Hyundai Smart Sense

Pachetul Hyundai Smart Sense dispune de o serie de sisteme de asistenta pentru conducatorul auto.

Sistem de asistenta pentru condusul pe autostrada (HDA)

Permite monitorizarea constanta a stilului de condus, cu scopul de a detecta orice deviatie neobisnuita a directiei sau alte semne de oboseala.

Sistem de monitorizare a unghiului mort (BVM)

Sistemul monitorizeaza locurile din spate si avertizeaza conducatorul auto la plecare daca sunt ocupate.

Sistem de asistenta la coliziunile frontale (FCA)

FCA permite detectarea pietonilor si a ciclistilor, alerteaza conducatorul auto si aplica automat frana, pentru a reduce daunele, atunci cand o coliziune este inevitabila. FCA este disponibil acum cu functia de prevenire a coliziunilor in intersectii.

Sistem inteligent de asistenta pentru parcarea de la distanta (RSPA)

RSPA permite parcarea autovehiculului de la distanta, fara a fi necesara prezenta conducatorului auto, utilizand doar cheia de acces. In momentul detectarii unor obstacole, sistemul avertizeaza sonor si aplica automat frana de urgenta, in cazul in care este necesar.

Sistem de asistenta pentru faza lunga (HBA)

In momentul in care modul „Auto” este selectat, sistemul de asistenta pentru faza lunga (HBA) detecteaza noaptea vehiculele care se deplaseaza atat din sensul opus, cat si pe cele care au aceeasi directie de deplasare, comutand astfel de pe faza lunga pe cea scurta, in cazul in care conditiile de drum o impun. Atunci cand nu detecteaza alte vehicule in apropiere, sistemul reactiveaza automat faza lunga, pentru vizibilitate maxima.

Sistem cu sapte airbaguri

Sistemul include un nou airbag pentru spatiul dintre conducatorul auto si pasagerul din dreapta, o caracteristica unica in cadrul acestui segment.

Sistem de atentionare a conducatorului auto (DAW).

Permite monitorizarea constanta a stilului de condus, cu scopul de a detecta orice deviatie neobisnuita a directiei sau alte semne de oboseala.

Sistemul de alerta pentru ocuparea locurilor din spate(RSA)

Sistemul monitorizeaza locurile din spate si avertizeaza conducatorul auto la plecare daca sunt ocupate.

Sistem de atentionare a conducatorului auto (DAW).

Permite monitorizarea constanta a stilului de condus, cu scopul de a detecta orice deviatie neobisnuita a directiei sau alte semne de oboseala.

Specificații

Detalii Tehnice