Hyundai Bayon

de la 15.613 €

Priveste lucrurile dintr-o noua perspectiva

Hyundai BAYON se remarca printr-un exterior compact, un interior spatios si un pachet avansat de echipamente pentru siguranta si pentru conectivitate.

Design

Mereu remarcat

Exterior

BAYON integreaza noua directie stilistica Hyundai – „Sensuous Sportiness”, care adauga valoare emotionala experientei de condus. Designul se remarca prin proportii atractive si prin elemente grafice proeminente.

Design modern

Cu un exterior compact si un interior spatios, clientii se pot bucura de toate avantajele.
Bayon

Grila frontala

Grila frontala ampla acopera partea inferioara, iar luminile DRL, impreuna cu banda de admisie a aerului confera o arhitectura distinctiva.

Design aerodinamic

In laterale, configuratia atletica a caroseriei, forma aripilor si ornamentele pragurilor definesc personalitatea modelului.

Accente remarcabile

Designul impresionant al partii din spate este subliniat de grafica orizontala a stopurilor, care sunt unite printr-o banda de culoare rosie.

Design

Interior spatios

Interior

Noul SUV confera un echilibru perfect intre confort si aspectul compact. De asemenea, pasagerii se pot bucura de tehnologia de iluminare ambientala cu LED.

Vizibilitate si confort

Forma compacta si vizibilitatea excelenta asigura acces si manevrabilitate optime.

Conectivitate

Gama de echipamente de conectivitate se remarca prin instrumentarul digital de 10,25 inchi.

Habitaclu elegant

La interior, gama de culori neutre si materialele atent selectate creeaza o atmosfera placuta.

Confort

Mai mult spațiu

BAYON se remarca prin portbagajul care ofera o capacitate de 411 litri, in conditiile unor dimensiuni compacte. Cu o lungime de 4.180 mm, o latime de 1.775 mm si o inaltime de 1.490 mm, noul SUV confera un echilibru perfect intre confort si aspectul compact. Cu un ampatament de 2.580 mm, pasagerii din fata beneficiaza de spatiu pentru picioare de 1.072 mm, iar cei din spate de 882 mm.

Performanță

Dinamism si eficienta

BAYON se remarca printr-un consum de combustibil si emisii de CO2 foarte reduse. T-GDi este o motorizare turbo de cilindree mica, cu injectie directa, pentru o eficienta optima. Alaturi de sistemul m-hybrid de 48 V si de transmisia manuala inteligenta (iMT), aceasta asigura eficienta.

Sistem m-hybrid 48 V

Propulsorul m-hybrid de 48 V contribuie la reducerea emisiilor. Bateria de 48 V se reincarca automat in timpul deplasarii, datorita sistemului de franare regenerativa.

Transmisie manuala inteligenta (iMT)

iMT decupleaza motorul de la transmisie dupa ce conducatorul auto elibereaza pedala de acceleratie si permite autovehiculului sa ruleze liber, pentru eficienta consumului de combustibil.

Tehnologia Hyundai CVVD

Tehnologia Hyundai CVVD (Continuously Variable Valve Duration) optimizeaza consumul de combustibil. In functie de modul de condus, CVVD regleaza durata de deschidere/ inchidere a supapei, contribuind astfel la maximizarea performantei si a eficientei.

Conectivitate

O experienta high-tech

Ecran de 8 inchi

Sistemul audio cu ecran de 8 inchi este compatibil cu functiile Android Auto si Apple Car Play, disponibile wireless.

Siguranță

Pachetul Hyundai Smart Sense

Pachetul Hyundai Smart Sense include functii avansate pentru siguranta activa si pentru asistenta la condus.

Functie inteligenta de avertizare asupra vitezei limita (ISLA)

Semnele de circulatie sunt recunoscute imediat, iar informatiile sunt afisate atat pe ecranul sistemului de navigatie, cat si pe instrumentarul de bord.

Sistem de asistenta la coliziunile frontale (FCA)

FCA cu detectarea vehiculelor, a pietonilor si a ciclistilor alerteaza conducatorul auto si aplica automat frana, pentru a reduce daunele, atunci cand o coliziune este inevitabila.

Specificații

Detalii Tehnice

Solicită

Contact

Ofertă

Pentru oferta personalizată vă rugam să completați formularul de mai jos.

Contactează-ne

Suceava: 0374006006

Luni - Vineri
09:00 - 18:00

Bulevardul Sofia Vicoveanca,
nr. 52, Suceava

Contactează-ne

Luni-Vineri:9:00-18:00