Tinichigerie si Vopsitorie SUCEAVA

SERVICII

Service-ul Autodel îți stă la dispoziție cu toate nevoile mașinii tale

Atelierele de vopsitorie Autodel sunt prevazute cu masini profesionale si cabine de ultima generatie, unde profesionistii nostri utilizeaza vopsea de cea mai buna calitate: Glasurit, Spies Hecker etc. Lampile UV, materialele, consumabilele folosite in procesul de vopsitorie si dispozitivele profesionale de slefuit sunt doar o parte dintre elementele care determina realizarea unor executii premium, intotdeauna in conformitate cu specificatiile tehnice ale autoturismului.

Vopsitorie Auto Suceava

O parte din serviciile oferite:

 • polish profesional, realizat cu masini de polishat orbitale si consumabile premium
 • vopsit diverse componente de caroserie
 • reproducere perfecta a nuantelor si texturilor de origine
 • retusuri profesionale
Tinichigerie si Vopsitorie

Tinichigerie Auto Suceava

Service-ul Autodel dispune de ateliere extinse de tinichigerie in cadrul carora sunt realizate peste 300 de reparatii lunar. Personalul beneficiaza de mijloace tehnice avansate si sisteme care isi dovedesc performanta in indreptarea elementelor de caroserie si in repararea structurilor de rezistenta.

O parte dintre serviciile oferite:

 • redresare elemente de structura ale caroseriei
 • procedee de sudura in puncte, sudura CuSi (cupru siliciu ), sudura cu gaz inert
 • indreptare panourilor de caroserie
 • reparatii elemente din plastic.

Servicii de tinichigerie și vopsitorie auto la nivel profesional și eficient prestate

Bun venit în locul potrivit în care autovehiculelor le sunt redate aspectul impecabil. Pentru cei interesați de servicii de tinichigerie și vopsitorie Suceava nu ezita să te programezi la service-ul nostru auto. Cu dotări moderne, cu un service auto bine dotat și cu o echipă de profesioniști cu experiență, la AutoDel vei avea parte de o gamă completă de servicii de vopsitorie și tinichigerie. Servicii care au acoperire nu doar pe zona Sucevei, ci și pentru Botoșani, Neamț și Pașcani.

Caroseria ca nouă, când te lași pe mâinile cui trebuie

În materie de tinichigerie și vopsitorie acoperim toate tipurile de servicii specifice, de la modelare și îndreptare a caroseriei și până la finisaje.

Prețurile sunt cele corecte, iar serviciile prestate sunt de calitate. Ne trec pragul zeci de clienți, cu autoturisme diverse. În mod special ne oferim serviciile celor care dețin autovehicule marca Hyundai. Fiind dealer autorizat al acestei mărci auto, dispunem și de servicii complementare, de tinichigerie și vopsitorie auto pentru acestea.

Ce vei găsi în cadrul service-ului nostru auto

 • Servicii complete de tinichigerie pentru autoturisme, fie cu probleme minore sau majore.
 • Asistență inclusă, vei ști de la bun început și după o evaluare corectă care vor fi pașii de reparație.
 • Echipamente de înaltă performanță și materiale premium, pentru ca toate procedeele de îndreptare a caroseriei și ulterior de vopsire a acesteia să fie realizate profesional și în timp optim.
 • Reproducem aproape orice nuanță de vopsea.

Recomandăm să apelezi curând la serviciile profesionale de tinichigerie și vopsitorie auto pentru autovehiculul Hyundai deținut și nu doar pentru acesta. Reparăm caroserii afectate de factori de mediu, post accident, vopsim caroserii proaspăt reparate sau decolorate, reparăm zgarieturile superficiale sau profunde și redăm aspectul impecabil al mașinii.

Centru de constatare daune asigurări

Mașină de schimb

Oferim mașina de schimb pe perioada reparațiilor, la cerere. Simplu și eficient.

Contactează-ne

Ioan Miron

0759 882 888

Luni - Vineri
08:30 - 17:30

Bulevardul Sofia Vicoveanca,
nr. 52, Suceava

Scroll to Top