Service Auto Suceava

SERVICII

Service-ul Autodel îți stă la dispoziție cu toate nevoile mașinii tale

Vino cu masina in service-ul Autodel si uita de grija problemelor!

Ia legatura cu reprezentant, progameaza-te la unul dintre cele patru departamente si pregateste-te sa te bucuri de noi aventuri alaturi de masina ta. Ne-am dezvoltat imbinand calitatea cu seriozitatea. Ne-am propus ca obiectiv ca serviciile oferite de service-ul nostru sa fie de cea mai buna calitate, in timpul cel mai scurt posibil, indiferent de marca autoturismului sau de problema care o are. Echipa noastra este formata din angajati tineri si spontani, pasionati infocati de domeniul auto.

Vopsitorie

și

Tinichigerie

Vopsitorie și Tinichigerie

Atelierele de vopsitorie Autodel sunt prevazute cu masini profesionale si cabine de ultima generatie, unde profesionistii nostri utilizeaza vopsea de cea mai buna calitate: Glasurit, Spies Hecker etc. Lampile UV, materialele, consumabilele folosite in procesul de vopsitorie si dispozitivele profesionale de slefuit sunt doar o parte dintre elementele care determina realizarea unor executii premium, intotdeauna in conformitate cu specificatiile tehnice ale autoturismului.

O parte din serviciile oferite:

 • polish profesional, realizat cu masini de polishat orbitale si consumabile premium
 • vopsit diverse componente de caroserie
 • reproducere perfecta a nuantelor si texturilor de origine
 • retusuri profesionale
Service & Itp

Mecanică

Mecanica auto Suceava

Mecanică

Autodel va pune la dispozitie un atelier configurat de mecanica dotat cu echipament tehnic de ultima generatie, menit sa ofere servicii premium in cel mai scurt timp si garantia unor lucrari de calitate. Cu o experienta vasta de lucru, mecanicii Autodel sunt gata sa solutioneze si cele mai dificile reparatii pentru asigurarea unei stari tehnice excelente a autoturismului tau.

O parte din serviciile oferite:

 • revizii si verificari periodice
 • diagnosticari si reparatii ale sistemelor de directie, franare, transmisie, propulsie.
 • intretineri periodice
 • schimburi de ulei, filtre.

electrică

Electrică

Atunci cand sistemul electric al autoturismului tau intampina probleme, apeleaza la specialistii Autodel. Departamentul de electrica este echipat cu sisteme performante de diagnoza si analiza, tehnologii moderne si personal dedicat, intotdeauna atent la detalii si axat pe livrarea celor mai bune rezultate. Electricienii nostri sunt pregatiti sa te ajute, indiferent care ar fi problema autoturismului: o simpla defectiune sau o reparatie electrica complexa.

O parte din serviciile oferite:

 • diagnoza sistemelor electronice si de securitate
 • reparatii sisteme de control, management si interconectare intre sistemul electric si cel mecanic.
 • imbunatatirea sistemelor electrice si de securitate
 • verificari, inlocuiri sau reglaje faruri si auxiliare pentru sistemele de iluminare
Electrica

ITP

itp

ITP

Statia ITP este autorizata R.A.R si asigura in cele mai bune conditii inspectia autoturismelor si autoutilitarelor cu MTMA mai mica de 3,5 tone.
Se pot face programari in intervalul L-V: 8:00-18:00

Verificarea tehnica a autovehicolului se face rapid si in siguranta cu
echpamente moderne si performante, omologate RAR.

Constatare daune

Constatare Daune

Evenimentele neplacute se rezolva rapid atunci cand apelezi la cei din echipa Autodel. Service-ul nostru va pune la dispozitie servicii complete de programare, constatare si reparatii daune cu decontare directa. Autodel iti ofera Autoturism la Schimb pe toata perioada reparatiilor si garantia unei lucrari de calitate.

Constatare Daune
Scroll to Top