Hyundai Elantra

Să ieși în evidență sau să te pierzi în peisajul urban?

Întâmpină o lume plină de posibilități nebănuite la bordul Hyundai ELANTRA. Îndrăznește să fii diferit, indiferent de drumul pe care pleci. Cea de-a șaptea generație a modelului sedan de clasă compactă dispune de un design impunător, dar și de performanțe dinamice.

Design

Din orice unghi, cea mai potrivită alegere

Exterior

Aruncă doar o privire și vei remarcă proporțiile perfecte ale exteriorului și modul subtil în care liniile fluide ale caroseriei încadrează barele de protecție.

Grila frontală

O grilă frontală dominantă, îndrăzneață conferă autovehiculului o estetică remarcabilă.

Elantra

Jante din aliaj

Impactul vizual este completat de jantele din oțel de 15”, precum și de cele din aliaj de 16” și 17”.

Culori caroserie

Design

Tu deții controlul

Interior

Compact, dar confortabil, ELANTRA își întâmpină pasagerii cu un habitaclu spațios, impresionant, care utilizează materiale de calitate.

Proiectat pentru confort

Hyundai oferă acum și mai mult confort pentru clienții ELANTRA. Modelul a fost proiectat având ca obiectiv principal confortul conducătorului auto și al pasagerilor.

Mereu conectat

De la funcția pentru încărcare wireless la sistemul audio care oferă acum performanțe sonore remarcabile, ELANTRA se remarcă prin tehnologiile avansate pentru conectivitate de care dispune.

Confort

Intuitiv și versatil

La interior, ELANTRA oferă spațiu de referință pentru segmentul din care face parte. În plus, comenzile, instrumentarul de bord și accesul la spațiile de depozitare sunt plasate la îndemână conducătorului auto.

Scaune cu design optimizat

Spațiul interior, dimensiunea și dispunerea scaunelor au fost optimizate, pentru a transformă ELANTRA într-un vehicul practic în orice situație.

Sistem eCall

În situația în care se declanșează airbag-urile, eCall permite efectuarea automată a unui apel de urgență de la bordul autovehiculului. Hyundai ELANTRA dispune, de asemenea, de un buton eCall care poate fi activat manual pentru asistență.

Performanță

Eficiență sporită

Propulsorul pe benzină de 1,6 litri dezvoltă 123 CP și un cuplu de 153 Nm. Posesorii vor avea posibilitatea de a opta între transmisia automată și cea manuală, ambele dotate cu șase trepte de viteză.

Transmisie automată (CVT)

Transmisia automată oferă operare intuitivă.

Transmisie manuală în șase trepte

Pentru pasionații de condus care preferă să schimbe singuri treptele de viteză, Hyundai propune o transmisie manuală în șase trepte.

Conectivitate

Apple CarPlay® sau Android Auto™

Acum vă puteți conecta wireless iPhone-ul cu Apple CarPlay și puteți accesa în siguranță aplicațiile mobile preferate de pe ecranul tactil standard de 8 inchi. Ai un Android? Utilizează Android Auto™ pentru a obține aplicații pentru smartphone sau pentru hărți.

Siguranță

Pachetul Hyundai Smart Sense

Pentru a respectă standardele europene de siguranță, pachetul Hyundai Smart Sense integrează cele mai recente sisteme de siguranță.

Pilot automat inteligent (SCC)

Sistemul menține viteza și distanța constante față de autovehiculul din față, acționând automat accelerația sau frână.

Specificații

Detalii tehnice

Solicită

Contact

Ofertă

Pentru oferta personalizată vă rugăm să completați formularul de mai jos.

Contactează-ne

Luni-Vineri:9:00-18:00

Scroll to Top