Hyundai i10 N Line

I10 N Line – o declaratie de stil si sportivitate.

Elementele de design cunoscute de la gama N subliniaza aspectul puternic, in timp ce propulsorul, care ofera 100 CP, accentueaza caracterul sportiv.

Design

Dinamic si impunator. Din orice perspectiva.

Exterior

Dinamismul si eleganta modelului i10 N Line sunt evidentiate de contrastul dintre suprafetele fluide si liniile ferme ale caroseriei. Elementele de design cunoscute de la i30 N, precum bara de protectie si grila, subliniaza aspectul puternic, in timp ce jantele din aliaj de 16 inchi si luminile de zi cu LED evidentiaza caracterul sportiv.

Culori caroserie

Design

Un nou nivel de sportivitate.

Interior

La interior, volanul si schimbatorul de viteze sunt personalizate cu logo-ul „N”, iar gurile de aer cu accente de culoare rosie, scaunele sport si pedalele cu insertii metalice contribuie la o experienta placuta pentru conducatorul auto.

Performanță

Propulsor pe benzina T-GDi de 1 litru pentru performanta sporita la volan.

Propulsor nou

i10 N Line dispune de un propulsor pe benzina T-GDi de 1 litru, in trei cilindri, 100 CP si un cuplu maxim de 172 Nm. Noul propulsor vine in completarea versiunii de 1,2 litri MPi, in patru cilindri, 84 CP si un cuplu maxim de 118 Nm. Ambele motorizari sunt disponibile cu transmisie manuala in cinci trepte.

Prezentare

Descopera i10 N Line.

Specificații

Detalii tehnice

Solicită

Contact

Ofertă

Pentru oferta personalizata va rugam sa completati formularul de mai jos.

Contactează-ne

Luni-Vineri:9:00-18:00

Scroll to Top