Hyundai Noul i30 N

Sportivitatea a fost redefinita

Creat pentru experiente dinamice la volan, i30 N dispune de un design actualizat, care pune accent pe impactul emotional si pe performanta dinamica. Noul model este pregatit atat pentru drumurile publice, cat si pentru circuit.

Design

Design actualizat pentru performante dinamice

Exterior

Mai mult decat un exercitiu de stil, modificarile realizate au fost dictate in primul rand de performante. Colturile exterioare ale barei frontale, dominate de deflectoarele aerodinamice laterale specifice, incorporeaza prizele de aer, care imbunatatesc semnificativ fluxul de aer si reduc turbulentele in pasajele rotilor.

Personalitate si sportivitate

Grila frontala de mari dimensiuni, dar si jantele au fost personalizate cu sigla N. In plus, designul de tip „fagure” specific grilei – inspirat din domeniul aeronautic – a fost optimizat pentru a asigura o racire eficienta a motorului.
i30 N

Profil dinamic

Noile jante forjate din aliaj de 19 inchi evidentiaza designul sportiv al modelului.

Design aerodinamic

Hyundai i30 N dispune de un design revizuit pentru partea din spate. Caracterul sportiv este accentuat de bara de protectie, de lampile care includ LED-uri cu forma noua, de dubla evacuare si de spoilerul aerodinamic cu stop in forma triunghiulara.

Jante forjate din aliaj de 19 inchi

Noile jante de 19 inchi sunt mai usoare cu 14,4 kg, in comparatie cu cele existente pentru modelul anterior.

Jante din aliaj de 18 inchi

In echiparea standard, noul i30 N dispune de jante din aliaj de 18 inchi, personalizate cu sigla N.

Faruri cu design special

Printre elementele de design actualizate se numara si farurile cu LED (DRL) in forma literei „V”.

Accente distinctive

Spoilerul aerodinamic dispune de stop in forma triunghiulara.

Detalii remarcabile

Alura atletica este completata de toba de esapament cu dubla evacuare.

Culori caroserie

Design

Ergonomie si confort

Interior

Interiorul i30 N este axat pe conectarea conducatorului auto cu autovehiculul.

Scaune „N”

i30 N este echipat, in premiera, cu scaune „N” pentru pasagerii din fata, care ofera suport lateral mai bun si sunt disponibile cu tapiterie din piele, respectiv cu material „Alcantara”.

Padele pe volan

Conducatorii auto pot selecta modul manual pentru a schimba vitezele cu ajutorul padelelor de pe volan.

Instrumentar „N”

Instrumentarul de bord integreaza afisajul LED, care indica modificarile turatiilor in functie de performanta de condus, oferind detalii despre variatiile temperaturii uleiului de motor.

Performance Blue

Scaunele, volanul, schimbatorul de viteze si cotiera frontala sunt personalizate cu insertii in nuanta Performance Blue.

Volan personalizat

Volanul personalizat cu logo-ul „N” dispune de padele care permit utilizatorului sa schimbe vitezele, fara a lua mainile de pe volan.

Schimbator N DCT

Schimbatorul de viteze N DCT prezinta sigla „N”, accente metalice, cusaturi in nuanta Performance Blue, precum si insertii din piele.

Performanță

Dinamism si eficienta

Noul i30 N beneficiaza acum de un design modificat si de un tren de rulare actualizat, fiecare element fiind dezvoltat pentru a pune in valoare accentele dinamice.

Doua tipuri de transmisie.

Noul i30 N este echipat cu un motor turbo de 2,0 litri, la o transmisie cu 8 trepte si dublu ambreiaj umed (N DCT).

Noua transmisie N DCT

Noua transmisie cu dublu ambreiaj umed a fost proiectata pentru a imbina confortul unei transmisii automate cu placerea utilizarii unei transmisii manuale. Conducatorii auto pot selecta modul manual pentru a schimba vitezele cu ajutorul padelelor de pe volan sau a schimbatorului de viteze.

O experienta mai placuta la volan: N DCT

Transmisia N DCT ofera o accelerare de la 80 la 120 km/ h in 3,5 s (cu 3 s mai rapida fata de transmisia manuala).

N Grin Shift

Functia NGS elibereaza puterea maxima a motorului si a transmisiei timp de 20 de secunde. Prin accesarea unui buton disponibil pe volan, pe instrumentarul de bord este disponibil un cronometru care indica timpul ramas pana la dezactivarea acestei functii.

N Power Shift

NPS se activeaza daca pedala de acceleratie este apasata mai mult de 90%, pentru a anihila orice reducere a cuplului motor, prin schimbarea intr-o treapta inferioara si prin maximizarea puterii transmise la roti.

N Track Sense Shift

NTS recunoaste conditiile de deplasare optime pentru un condus sportiv (de exemplu, pe circuit) si se activeaza automat. Prin selectarea treptei de viteza si a momentului de schimbare potrivite, asigura performante optime, pe care numai un pilot de curse le poate obtine.

N DCT

In cazul in care conducatorul auto decide sa utilizeze schimbatorul de viteze, acesta dispune de un mod de functionare tipic sportiv pentru schimbarea rapida a treptelor de viteza.

Eficienta sporita

Noul i30 N beneficiaza de componente mai usoare, care contribuie la imbunatatirea agilitatii si a manevrabilitatii.

Conectivitate

Sisteme actualizate

Pentru noul model va fi disponibila cea mai recenta versiune a aplicatiei Bluelink, prin intermediul careia clientii isi pot localiza autovehiculul sau il pot bloca si debloca de la distanta.

Ecran central de 10,25 inchi

Optional, noul i30 N poate fi echipat cu sistem de navigatie de 10,25 inchi, care include Apple CarPlay si Android Auto.

Sistem de inregistrare a datelor privind performantele

Modelul este prevazut cu un sistem de inregistrare a datelor privind performantele, care permite monitorizarea si imbunatatirea competentelor de pilotaj. Aceasta functie salveaza si afiseaza date despre condus, cum ar fi puterea, cuplul si presiunea de supraalimentare. De asemenea, include si un cronometru pentru monitorizarea timpului pe turul de circuit.

Aplicatia Bluelink

Prin intermediul aplicatiei Bluelink, utilizatorii pot avea acces la diferite informatii, cum ar fi nivelul de combustibil.

Siguranță

Hyundai Smart Sense

Noul i30 N include mai multe sisteme de siguranta activa si de asistenta Hyundai Smart Sense.

Pachetul Hyundai Smart Sense integreaza cele mai recente sisteme pentru siguranta ta si a celor dragi.

Sistemul E-Call

Noul i30 N dispune de sistemul E-Call, care poate fi activat manual pentru asistenta sau automat in cazul unui accident in care s-au declansat airbag-urile.

5 ani garantie fara limita de kilometri

Hyundai i30 N beneficiaza de cinci ani garantie fara limita de kilometri.

Prețuri

Hyundai

Highway

1.5 l, T-GDi, 140 CP, MHEV

Pret recomandat* 22.848 €

Exclusive

1.5 l, T-GDi, 140 CP, MHEV

Pret recomandat* 24.038 €

Highway

1.5 l, T-GDi, 140 CP, 7DCT, MHEV

Pret recomandat* 24.395 €

Exclusive

1.5 l, T-GDi, 140 CP, 7DCT, MHEV

Pret recomandat* 25.823 €

*Oferta supusa unor termene si conditii, fara valoare contractuala, in limita stocului disponibil, valabila pana la data de 30 iunie 2024. Preturile de lista afisate, aferente fiecarei configurari, reprezinta preturi recomandate de Importatorul Hyundai Auto Romania, fara caracter obligatoriu pentru Reteaua de distribuitori autorizati. Preturile contin TVA. Distribuitorul Autorizat ramane liber sa isi stabileasca propriile preturi, in conformitate cu propria politica comerciala si de pret, stabilind pretul de vanzare al unitatii Hyundai, fara vreo implicare din partea Hyundai Auto Romania. Datorita modificarilor tarifare sau evolutiilor constante ale produselor, preturile si echipamentele afisate, standard sau optionale pot sa nu reflecte intocmai ultimele preturi recomandate de Importatorul Hyundai Auto Romania. Preturile nu includ echipamente, accesorii sau dotari optionale. Imaginile sunt cu titlu de prezentare.

Specificații

Detalii Tehnice

Solicită

Contact

Ofertă

Pentru oferta personalizată vă rugam să completați formularul de mai jos.

Contactează-ne

Suceava: 0374006006

Luni - Vineri
09:00 - 18:00

Bulevardul Sofia Vicoveanca,
nr. 52, Suceava

Contactează-ne

Luni-Vineri:9:00-18:00

Scroll to Top