Hyundai i30

Impunător, îndrăzneț, elegant

Descoperă Hyundai i30. Un design remarcabil, cu suprafețe conturate cu eleganță, care desăvârșește o tehnologie eficientă.

Design

Creat pentru stilul tău

Exterior

Hyundai i30 dispune de un design nou, aerodinamic.

Îndrăzneț și elegant

Grila frontală de mari dimensiuni, cu un design de tip 3D, conferă modelului i30 un aspect distinctiv, conturând personalitatea puternică.

i30
i30 fastback

Cu un pas înainte

Noile faruri cu formă alungită, disponibile opțional cu tehnologie MFR LED, precum și luminile de zi cu LED, în formă angulară, completează designul elegant.

Expresiv din orice unghi

Partea laterală completează formă unitară, naturală și puternică a modelului.

Jante din aliaj

Noile jante de 16 și de 17 inchi dispun de un design emoțional, care generează senzația de mișcare continuă chiar și atunci când autovehiculul staționează.

Design impresionant

Aspectul distinctiv al modelului i30 este subliniat de bară din spate, care a fost redesenată.

i30 Wagon

Caracter dinamic

Pentru un efect simetric între față și spate, stopurile cu LED au fost proiectate în formă de V.

Culori caroserie

Design

Confort și rafinament

Interior

La interior, Hyundai i30 beneficiază de un habitaclu elegant și spațios. Toate acestea desăvârșite de calitatea și rafinamentul materialelor utilizate.

Sisteme avansate de conectivitate

Instrumentarul de bord de 7 inchi asigură o experiență dinamică la volan. În funcție de preferințe, pe ecran pot fi afișate informații despre viteză, fluxul de energie (doar pentru sistemul 48 V), sistemul de navigație sau funcțiile active SmartSense.

Computer de bord

Stilul și culoarea afișajului variază în funcție de modul de condus selectat: albastru pentru Normal, verde – Eco sau portocaliu pentru modul Sport.

Experiență dinamică

Ecranul central de 10,25 inchi oferă acces facil la funcții de conectivitate precum: sistemul infotainment, sistemul de navigație și aplicațiile pentru smartphone.

Consola centrală

Consola centrală oferă un spațiu suplimentar pentru depozitare în interior, constituind, în același timp, și o cotiera confortabilă.

Habitaclu elegant

Fiecare detaliu a fost proiectat pentru a oferi o notă personală.

Confort

Funcționalitate

Urcă-te la volanul modelului i30 și savurează experiență!

Încărcare wireless

Hyundai i30 integrează un suport pentru încărcare wireless prin inducție (standard Qi).

Senzor pentru parcarea cu spatele

În cazul detectării unui obstacol în timpul parcării cu spatele, conducătorul auto este avertizat sonor și vizual.

Cameră video pentru marșarier

Camera video pentru marșarier sporește siguranță și confortul.

Sistem automat de climatizare

Sistemul automat de climatizare permite setarea temperaturii dorite.

Sistem de navigație

Clienții pot beneficia de abonamentul gratuit pe o perioada de cinci ani pentru serviciile LIVE Hyundai. Conducătorul auto poate afla informații în timp real despre trafic, stații de alimentare/ locuri de parcare (cu prețuri incluse), camere radar* și starea vremii.

*Funcția este disponibilă numai în anumite regiuni.

Performanță

Progres și eficiență

Hyundai i30 dispune de o gamă diversificată de motorizări. Propulsorul mild hybrid de 48 V reduce emisiile de CO2, iar transmisia manuală inteligentă (iMT) contribuie la sporirea eficienței. Pentru cei care preferă transmisia automată, varianta cu sistem mild hybrid de 48 V este disponibilă și cu transmisie automată cu dublu ambreiaj și șapte trepte.

Sistemul m-hybrid 48 V

Propulsorul mild hybrid de 48 V contribuie la reducerea emisiilor. Bateria de 48 V se reîncarcă automat în timpul deplasării, datorită sistemului de frânare regenerativă.

Transmisie manuală inteligență (iMT)

iMT decuplează motorul de la transmisie după ce conducătorul auto eliberează pedala de accelerație și permite autovehiculului să ruleze liber, pentru eficiența consumului.

Transmisie cu dublu ambreiaj și șapte trepte (DCT).

Transmisia 7 DCT oferă posibilitatea de a alege între funcționarea complet automată și cea secvențială, cu schimbare manuală.

Conectivitate

Fii mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă

*Funcția este disponibilă numai în anumite regiuni.

Hyundai i30 oferă o gama diversificată de servicii de conectivitate pentru autovehicul, cum ar fi abonamentul gratuit pe o perioadă de cinci ani pentru serviciile LIVE Hyundai. Conducătorul auto poate află informații în timp real despre trafic, stații de alimentare/ locuri de parcare (cu prețuri incluse), camere radar* și starea vremii.

Siguranță

Noi funcții Hyundai Smart Sense

Pachetul Hyundai Smart Sense integrează cele mai recente sisteme pentru siguranța ta și a celor dragi.

Sistem de avertizare la deplasarea autovehiculului din față (LVDA).

Sistemul avertizează conducătorul auto în momentul în care vehiculul din față demarează brusc, cum ar fi la semafor sau într-un ambuteiaj.

Sistem de asistență la păstrarea benzii de rulare (LKA)

În cazul unei depășiri neintenționate a benzii de rulare, LKA avertizează conducătorul auto și poate oferi asistență cuplului de direcție, pentru a ajută autovehiculul să revină pe bandă.

Specificații

Detalii tehnice