Hyundai Ioniq 6

de la 40.313 €

O noua era pentru designul EV

Patrunde in universul mobilitatii electrice cu noul Ioniq 6.

Design

Distinctiv. Iconic. Minimalist

Exterior

Design-ul Hyundai Ioniq 6 este inspirat de conceptul „Prophecy” și are o formă aerodinamică de coupe, cu linii elegante și fluide. Mașina are o grilă îngustă și o capotă lungă, care îi conferă un aspect sportiv. Cabină spațioasă și modernă, cu un design minimalist și tehnologie avansată, inclusiv un ecran tactil mare în centrul panoului de bord. În ansamblu, design-ul Ioniq 6 este îndrăzneț, modern și cu un aer de lux.

Sistemul de iluminare

Sistemul de iluminare al mașinii este echipat cu tehnologie LED avansată, inclusiv faruri LED și lumini de zi LED, care oferă o vizibilitate excelentă și o eficiență energetică ridicată. Sistemul de iluminare este proiectat pentru a fi modern și atractiv, cu un design distinctiv și funcții avansate.

Accente remarcabile

Hyundai Ioniq 6 se remarcă prin designul aerodinamic de tip coupe, grila frontală îngustă și capota lungă, care îi conferă un aspect sportiv și modern.

Bara de protectie

Este concepută pentru a oferi o protecție mai bună împotriva coliziunilor și impacturilor minore. Aceasta este realizată din materiale ușoare și rezistente, care reduc greutatea mașinii și contribuie la eficiența energetică.

Jante din aliaj

în unele țări, Ioniq 6 vine cu jante din aliaj ușor de 18 inch sau 20 inch, în timp ce în alte țări sunt disponibile și jante de 19 inch.

Jantele sunt proiectate să se potrivească cu designul modern și aerodinamic al mașinii și pot fi disponibile în diferite finisaje, cum ar fi negru lucios, argintiu sau gri mat.

Capota Hyundai Ioniq 6

Este concepută să fie ușoară și aerodinamică, cu o formă fluidă și elegantă care se potrivește designului general al mașinii. În plus, pentru a maximiza eficiența aerodinamică a mașinii, capota este prevăzută cu canale de aer și scoici de aer care îmbunătățesc fluxul de aer în jurul mașinii și reduc turbulențele.

Design minimalist

Manerele sunt integrate cu eleganță în caroseria mașinii. Acestea sunt de tip retractabil, ceea ce înseamnă că se pot deschide și închide cu ușurință și se ascund în caroserie după utilizare.

Lumini spate

Echipat cu un sistem de iluminare din spate modern și atractiv, care se potrivește designului sportiv și elegant al mașinii. Sistemul include un set de stopuri LED, care oferă o iluminare mai luminoasă și mai clară decât lumina tradițională a stopurilor, și care sunt de asemenea mai eficiente din punct de vedere energetic.

Parametric Pixels

Semnătura de design este prezentă atât la nivelul exteriorului, cât și la nivelul interiorului mașinii. Această semnătură de design este reprezentată de linii și forme geometrice complexe, care adaugă un element de modernitate și eleganță mașinii.

Plafon solar

Acesta poate fi montat pe acoperișul mașinii și poate ajuta la încărcarea bateriei electrice a mașinii cu energie solară, în timpul staționării sau în mers, în funcție de modelul de încărcare.

Design

Mobilitate personalizata

Interior

Designul interior al Hyundai Ioniq 6 este caracterizat de un stil minimalist, cu linii curate și materiale premium, care creează o atmosferă modernă și sofisticată în interiorul mașinii.

Experienta high-tech

Hyundai Ioniq 6 oferă o experiență high-tech prin intermediul sistemului de infotainment cu ecran tactil de 12,3 inch și a instrumentelor digitale de bord, precum și prin disponibilitatea unor tehnologii avansate, precum asistența la condus și sistemul de navigație cu hărți 3D.

Locul perfect pentru relaxare

Scaunele din fața ale Hyundai Ioniq 6 sunt proiectate ergonomic, oferind confort și susținere optimă, cu opțiuni de reglare electrică a poziției și încălzire.

Climatizare

Sistemul de climatizare al Hyundai Ioniq 6 este sofisticat și eficient, cu control automat al temperaturii și a debitului de aer, funcție de nevoile pasagerilor, precum și posibilitatea de a fi controlat de la distanță prin intermediul aplicației mobile.

Portbagaj spate

Portbagajul Hyundai Ioniq 6 are o capacitate generoasă, de până la 531 de litri, cu o deschidere largă și o podea plată, oferind spațiu suficient pentru bagaje și echipamente voluminoase.

Tehnologia dual color ambient

Tehnologia Dual Color Ambient a Hyundai Ioniq 6 permite personalizarea experienței de conducere prin intermediul a două culori diferite ale iluminării interioare, în funcție de preferințele șoferului sau ale pasagerilor. Această tehnologie utilizează LED-uri care pot fi programate pentru a crea o atmosferă unică în interiorul mașinii, în funcție de starea de spirit sau de condițiile de lumină din exterior.

Confort sporit

Hyundai Ioniq 6 oferă o experiență confortabilă pentru pasageri datorită scaunelor îmbrăcate în piele moale, sistemului de climatizare cu mai multe zone și a suspensiei pneumatice adaptive care ajustează nivelul de amortizare în timp real. De asemenea, mașina dispune de un sistem de sunet premium, de un ecran tactil generos și de mai multe opțiuni de conectivitate, care completează experiența de conducere confortabilă.

Sustenabilitate

Materiale ecologice

Scaunele sunt fabricate dintr-un amestec de poliester reciclat și materiale pe bază de plante, iar tapițeria interioară și anumite elemente decorative sunt realizate din plastic reciclat. În plus, Ioniq 6 utilizează materiale fără piele și fără substanțe chimice toxice în interiorul mașinii. De asemenea, mașina este propulsată exclusiv de un motor electric, eliminând emisiile de gaze cu efect de seră și contribuind la un viitor mai durabil și mai curat.

Materialele utilizate pentru IONIQ 6:

Performanță

Viitorul mobilitatii electrice este aici

Primul model electric dedicat brandului IONIQ a fost dezvoltat avand la baza noua platforma Hyundai pentru vehiculele electrice – Electric Global Modular Platform. E-GMP ofera, in modul standard, posibilitatea de incarcare la 800 V, dar si la 400 V, fara necesitatea unor componente sau adaptoare suplimentare.

Autonomie

IONIQ 6 ofera o autonomie de 614 km (conform WLTP).

Incarcare ultra-rapida

Incarcarea ultra-rapida la 800 V ofera o autonomie de pana la 351 km in doar 15 min.

Accelerare

Pentru versiunea cu baterie de 77,5 kWh, propulsorul accelereaza de la 0 la 100 km/ h in 5,1 s.

Baterie de 77,4 kWh

Tractiune 4 WD.

Această opțiune oferă o autonomie de până la 614 km conform ciclului de testare WLTP și poate accelera de la 0 la 100 km/h în aproximativ 5 secunde.

Baterie de 53 kWh

Tractiune 2 WD.

Această opțiune oferă o autonomie de până la 370 km conform ciclului de testare WLTP și poate accelera de la 0 la 100 km/h în aproximativ 8 secunde.

Sistem de 800 V

Este echipată cu tehnologia de încărcare rapidă, ceea ce înseamnă că poate fi încărcată până la 80% în doar 18 minute, utilizând un încărcător rapid de 350 kW.

Tractiune integrala HTRAC

Sistemul HTRAC poate detecta si ajusta nivelul de tractiune in functie de conditiile de drum si de conducere, distribuind puterea intre rotile din fata si cele din spate in functie de necesitate. Acest sistem poate oferi o mai buna aderenta pe terenuri alunecoase sau in conditii de carosabil umed si poate imbunatati manevrabilitatea si controlul vehiculului.

Sistem reglabil de franare regenerativa

Sistemul reglabil de franare regenerativă poate fi configurat să regenereze mai multă sau mai puțină energie în funcție de preferințele șoferului sau de condițiile de conducere. Această caracteristică poate ajuta la prelungirea autonomiei vehiculului și la economisirea energiei, făcând vehiculele electrice mai eficiente din punct de vedere energetic.

Încărcare

Sistem flexibil de incarcare

Sistemul de încărcare al Hyundai Ioniq 6 poate fi configurat în funcție de preferințe și necesități. Modelul vine echipat cu un încărcător de bord de 11 kW, care permite încărcarea în mod normal de la o priză obișnuită. Cu un încărcător de curent alternativ de 800 volți, bateria poate fi încărcată la 80% în doar 18 minute.

Sistem de incarcare ultra-rapida

Noul model 100% electric ofera 614 km autonomie (WLTP), permite o incarcare ultra-rapida (800 V) si dispune de o serie de tehnologii avansate.

 

Incarcare ultra-rapida.

Sistemul de 800 V permite incarcarea bateriei de la o capacitate de 10% pana la 80% in doar 18 min (conectat la o statie de incarcare ultra-rapida de 220 kW DC). In plus, pentru o durata de incarcare de 5 min, autovehiculul ofera o autonomie de 111 km.

Incarcare la domiciliu.

IONIQ 5 dispune de un incarcator on-board de 11 kW, pentru incarcarea bateriei la statiile de tip AC.

Port exterior

Cel de-al doilea port V2L asigura alimentarea, chiar si atunci cand autovehiculul este oprit. De asemenea, sistemul poate furniza o putere de pana la 3,6 kW.

Confort

O experienta captivanta de mobilitate

IONIQ 5 dispune de tehnologii avansate, pentru o experienta digitala intuitiva. De asemenea, functia V2L permite alimentarea sau incarcarea oricarui dispozitiv electric, chiar si a altor autovehicule electrice.

Incarcare facila

Portul V2L, amplasat sub scaunele din spate, poate fi activat atunci cand masina este pornita. Sistemul poate furniza o putere de pana la 3,6 kW.

Mai multe optiuni

Cel de-al doilea port V2L (situat la exterior) asigura alimentarea, chiar si atunci cand autovehiculul este oprit. De asemenea, sistemul poate furniza o putere de pana la 3,6 kW.

Sistem automat de climatizare

Sistemul de climatizare permite ajustarea individuala a temperaturii optime.

Bucura-te de acces facil de control al climatizarii prin intermediul ecranului tactil de 12,3 inchi.

Scaune reglabile electric

Atat scaunele din fata, cat si cele din spate sunt reglabile electric.

Portbagaj spate

IONIQ 6 ofera un portbagaj cu o capacitate d 531 l, respectiv de pana la 1.600 l cu bancheta din spate rabatata. Scaunele din spate pot fi pliate intr-un raport 60/40, dar si integral pentru obiectele mai lungi.

Conectivitate

Tehnologii inovatoare

IONIQ 6 dispune de tehnologii avansate, printre care noua versiune a aplicatiei Bluelink® sau sistemul de recunoastere vocala dinamica.

Instrumentar digital

Instrumentarul digital de 12,3 inchi afiseaza informatii esentiale, cum ar fi viteza si starea de incarcare a bateriei, totodata acesta poate fi personalizat in  functie de cerintele clientilor.

Planificarea traseului.

Introduci o destinatie, iar sistemul de navigatie afiseaza automat punctele de incarcare disponibile pe traseu.

Sistem audio BOSE

Sistemul audio BOSE dispune de opt difuzoare pentru o performanta sonora remarcabila.

Incarcare wireless

Sistem E-Call

Porturi USB fata & spate

Stabilirea traseului

Analizeaza traficul si ofera o estimare a orelor de sosire la destinatie, dar si reconfigurarea traseului, in cazul in care este necesar.

Profilul utilizatorului

Aplicatia stocheaza in mediul cloud preferintele de infotainment ale utilizatorilor, cum ar fi limba, setarile de recunoastere vocala, precum si posturile de radio preferate.

Sistem de recunoastere vocala

Selecteaza destinatia, initiaza apeluri telefonice sau porneste muzica, in timp ce mainile raman pe volan.

Serviciile Bluelink®

Bluelink ofera o gama diversificata de servicii de conectivitate pentru calatorii sigure si confortabile.

Siguranță

Tehnologii revolutionare pentru asistenta conducatorului auto

Hyundai Ioniq 6 are o caroserie cu structura rigida, realizata dintr-un amestec de otel cu rezistenta ridicata si aluminiu, precum si cu elemente de carbon si plastic, care asigura o greutate redusa si o protectie eficienta in caz de impact, combinata cu numeroase tehnologii de siguranta active si pasive, inclusiv airbag-uri, sistem de frânare cu asistență, asistent la păstrarea benzii de mers, sistem de monitorizare a unghiului mort si multe altele.

Sistem Head-Up Display cu tehnologie AR

Sistemul proiecteaza, direct in campul vizual al conducatorului auto, informatii relevante despre navigatie si despre sistemele de siguranta.

Cinci stele la testele Euro NCAP.

IONIQ 6 a obtinut calificativul maxim de cinci stele la testele Euro NCAP.

Tehnologie autonoma de nivel 2

IONIQ 6 este echipat cu sistemul Highway Driving Assist 2 (HDA 2), care permite controlul vitezei si a distantei pana la vehiculul din fata, precum si centrarea autovehiculului pe banda de deplasare, chiar si in cazul virajelor.

Sistem cu sapte airbaguri

Sistemul include un airbag pentru spatiul dintre conducatorul auto si pasagerul din dreapta.

Sistemul de monitorizare 360° (SVM)

Spatii restranse pentru parcare? Nicio problema. SVM utilizeaza o serie de camere plasate strategic, pentru a oferi conducatorului auto vizibilitate completa.

Sistem de monitorizare a unghiului mort (BVM)

BVM afiseaza pe ecranul principal zonele laterale si din spate ale autovehiculului, in momentul in care conducatorul auto activeaza semnalul pentru schimbarea directiei.

Sistem de asistenta pentru iesirea in siguranta (SEA)

Sistemul avertizeaza pasagerii in cazul in care este detectata prezenta unui alt vehicul in apropiere, in momentul deschiderii portierelor din spate.

Specificații

Detalii Tehnice

Solicită

Contact

Ofertă

Pentru oferta personalizată vă rugam să completați formularul de mai jos.

Contactează-ne

Suceava: 0374006006

Luni - Vineri
09:00 - 18:00

Bulevardul Sofia Vicoveanca,
nr. 52, Suceava

Scroll to Top