Hyundai i10

de la 13.685 €

Perfect pentru momente importante

Hyundai i10 dispune de un design actualizat, dar si de functii avansate pentru confort si conectivitate, asemenea modelelor din segmentele superioare.  

Design

Dinamic Și Expresiv

Exterior

Designul dinamic si elegant evidențiază contrastul dintre suprafețele fluide și liniile ferme ale caroseriei. În comparație cu modelul anterior, proporțiile au fost modificate, prin coborârea liniei plafonului, dar și prin extinderea în lățime.

Grila frontală de mari dimensiuni

Alura sportivă este subliniată de grila de tip cascadă, care încorporează luminile de zi cu LED. Aceasta dezvaluie o structură interioară de forma unui fagure de miere, caracteristică moștenită de la modelele i10 anterioare.

Hyundai i10

Jante din aliaj

Impactul vizual este completat de jantele din aliaj de 15”, precum și de cele de 16’’, disponibile opțional.

Farurile cu design special

Farurile sunt integrate în bara frontală aerodinamică, întregind aspectul bine conturat și elegant al autovehiculului.

Culori caroserie

Design

Confort și Eleganță

Interior

Designul habitaclului subliniază elementele de noutate și expresivitate ale modelului i10, dar fără a compromite însă utilitatea. Plasarea fantelor de ventilație pe interiorul portierelor susține orizontalitatea arhitecturii, conferind o senzație de spatialitate. Banda decorativă de pe planșa de bord prezintă același finisaj 3D tip „fagure de miere” ca și interiorul portierelor.

Proporții redefinite

Hyundai i10 este disponibil în variantele cu patru și cinci locuri. Datorită ampatamentului extins, spațiul pentru pasageri a fost suplimentat.

Design remarcabil

Fantele de ventilație sunt integrate în planșa de bord, care dispune de un finisaj 3D tip „fagure de miere”.

Conectivitate intuitivă

Toate funcțiile sunt integrate în ecranul tactil color de 8 inchi.
Apple CarPlay și Android Auto garantează o integrare perfectă a aplicațiilor de pe smartphone cu sistemul de infotainment al autovehiculului.

Confort

Intuitiv și versatil

Hyundai i10 este lider in segment în privința spațiului interior. Datorită ampatamentului extins, spațiul pentru pasageri a fost suplimentat, fiind proiectat pentru transportul a cinci persoane.

Portbagaj generos

Portbagajul oferă un spațiu de depozitare de 252 litri, iar pentru o încărcare facilă, pragul acestuia a fost coborat cu 29 de mm. Spațiul pentru bagaje poate fi rapid reconfigurat datorită scaunelor pliabile.

Volan încălzit

Urcă-te la bord și savurează călătoriile din sezonul rece!

Sistem eCall

În situația în care se declanșeaza airbag-urile, eCall permite efectuarea automata a unui apel de urgență de la bordul autovehiculului. Hyundai i10 dispune, de asemenea, de un buton eCall care poate fi activat manual pentru asistență.

Sistem de navigație

Clienții care optează pentru sistemul de navigație primesc un abonament la Hyundai LIVE Services, care oferă informații în timp real despre trafic si vreme, precum și despre poziționarea camerelor radar, în țările în care acest lucru este permis.

Performanță

Eficiență sporită

Hyundai i10 este disponibil în două variante de motorizare: 1 litru MPi, trei cilindri, 67 CP, cuplu de 96 Nm și 1,2 litri MPi, patru cilindri, 84 CP, cuplu de 117.6 Nm.
Ambele propulsoare dispun de o cutie de viteze cu cinci trepte: manuală (MT) sau automatizată (AMT). Sistemul Idle Stop and Go (ISG), o dotare standard pentru i10, contribuie la reducerea consumului de carburant, a emisiilor de CO2 și la creșterea eficienței.

Transmisie automatizată

Transmisia automatizată cu cinci rapoarte oferă o operare intuitivă.

Transmisie manuală

Pentru pasionații de condus care preferă să schimbe treptele de viteză, Hyundai propune o transmisie manuală în cinci trepte.

Siguranță

Pachetul Hyundai Smart Sense

Pentru a respecta standardele europene de siguranță, pachetul Hyundai Smart Sense, integreaza cele mai recente sisteme de siguranță: asistență la coliziune frontală (FCA), asistență pentru faza lungă (HBA), asistență la menținerea benzii de rulare (LKA), sistem de atenționare a conducătorului auto (DAW).

Sistem de atenționare a conducătorului auto (DAW)

Permite monitorizarea constantă a stilului de condus, cu scopul de a detecta orice deviație neobișnuită a direcției sau alte semne de oboseală.

Sistem de asistență pentru faza lungă (HBA)

HBA permite comutarea în mod automat a fazei lungi / scurte în momentul în care este detectat un autovehicul din sens opus. Mai mult, sistemul de asistență la faza scurtă (LBA-S) acționează lămpile adiționale în funcție de viteza vehiculului și unghiul de virare.

Sistem de asistenȚă la menținerea benzii de rulare (LKA)

Alertează conducatorul auto în cazul schimbării benzii de rulare fără acționarea semnalizatoarelor.
LKA avertizează vizual și sonor, corectând proactiv poziția volanului, pentru a menține autovehiculul pe mijlocul benzii de rulare.

Sistem de asistenȚă la coliziune frontală (FCA) cu detectare pietoni

FCA este un sistem avansat de siguranță activă care alertează conducătorul auto în caz de urgență și frânează autonom dacă este necesar.
FCA funcționează la viteze de peste 8 km/h.

Prețuri

Hyundai

Comfort

1.0 l, 63 CP, 5DR, 5MT

Pret recomandat* 13.685 €

Comfort

1.2 l, 79 CP, 5DR, 5MT

Pret recomandat* 14.280 €

Comfort

1.2 l, 63 CP, 5DR, AMT

Pret recomandat* 14.518 €

Comfort

1.2 l, 79 CP, 5DR, AMT

Pret recomandat* 15.113 €

Highway

1.2 l, 79 CP, 5DR, AMT

Pret recomandat* 16.065 €

*Oferta supusa unor termene si conditii, fara valoare contractuala, in limita stocului disponibil, valabila pana la data de 30 iunie 2024. Preturile de lista afisate, aferente fiecarei configurari, reprezinta preturi recomandate de Importatorul Hyundai Auto Romania, fara caracter obligatoriu pentru Reteaua de distribuitori autorizati. Preturile contin TVA. Distribuitorul Autorizat ramane liber sa isi stabileasca propriile preturi, in conformitate cu propria politica comerciala si de pret, stabilind pretul de vanzare al unitatii Hyundai, fara vreo implicare din partea Hyundai Auto Romania. Datorita modificarilor tarifare sau evolutiilor constante ale produselor, preturile si echipamentele afisate, standard sau optionale pot sa nu reflecte intocmai ultimele preturi recomandate de Importatorul Hyundai Auto Romania. Preturile nu includ echipamente, accesorii sau dotari optionale. Imaginile sunt cu titlu de prezentare. 

Specificații

Detalii Tehnice

Solicită

Contact

Ofertă

Pentru oferta personalizată vă rugam să completați formularul de mai jos.

Contactează-ne

Suceava: 0374006006

Luni - Vineri
09:00 - 18:00

Bulevardul Sofia Vicoveanca,
nr. 52, Suceava

Scroll to Top