Hyundai SANTA FE PHEV

de la 53.856 €

Personalitate puternica.

Fii pregatit sa explorezi lumea! De la utilizarea de zi cu zi la calatoriile in natura (excursii in familie, experiente de camping), SANTA FE ofera acum mai multa flexibilitate decat oricand. Noul model Hyundai are un exterior robust, dar rafinat, precum si un habitaclu incapator – cu spatiu amplu pentru toate bagajele, fiind lider in segment in privinta spatiului interior. 

Design

Aspect rafinat

Exterior

Impunator, expresiv, puternic, SANTA FE combina prezenta robusta cu rafinamentul si cu eleganta.

Proportii aerodinamice

Exteriorul este dominat de grila frontala de mari dimensiuni care incorporeaza luminile de zi (DRL), ca parte a noii abordari de design „Integrated Architecture’’. In plus, luminile de zi in forma literei „T” completeaza designul robust si contribuie la aspectul remarcabil.
Santa fe

Aspect general armonios

In partea posterioara, bara de protectie a fost modificata pentru a obtine un aspect general armonios. Dimensiunile generoase sunt accentuate de grafica orizontala a stopurilor unite printr-o banda reflectorizanta de culoare rosie.

Personalitate puternica

Elementele geometrice de tip 3D, care definesc grila, genereaza un efect stereoscopic, accentuand personalitatea puternica a modelului.

Jante din aliaj de 20”

SANTA FE este primul model Hyundai de pe piata din Europa care care dispune de jante din aliaj de 20” pentru motorizarea diesel. Variantele hybride si plug-in pot fi echipate cu versiunile de 19”.

Culori caroserie

Design

Eleganta si functionalitate

Interior

Bun venit la bordul Hyunadai SANTA FE! Mai mult confort, spatiu extins si o arhitectura interioara ergonomica.

Instrumentar de bord

Noul instrumentar de bord de 12,3 inchi ofera informatii importante despre modul de condus.

Ecran de 10,25 inchi

Sistemul de infotainment dispune acum de un ecran de 10,25 inchi.

Tehnologie shift-by-wire

In habitaclu, consola centrala a fost reproiectata, utilizand tehnologia shift-by-wire.

Suport pentru pahare

Noua consola centrala, care pe langa suportul special pentru pastrarea bauturilor in siguranta, dispune acum si de port USB.

Consola centrala

Ofera acum spatiu suplimentar pentru depozitare, fiind usor de accesat pentru stocarea obiectelor personale.

Confort

Mai mult spațiu

Tu, familia si prietenii tai veti aprecia confortul, performantele, dar si designul functional al habitaclului. Spatiul interior a fost reconfigurat, datorita modificarilor platformei. Portbagajul versiunii cu cinci locuri ofera o capacitate totala de 634 l, iar pentru mai multa flexibilitate, spatiul pentru bagaje a crescut cu 12 l (831 l).

Head-up display

SANTA FE este echipat cu un head-up display, prin intermediul caruia sunt proiectate, direct in campul vizual al conducatorului auto, informatii relevante despre viteza, navigatie, nivel de combustibil, precum si despre alertele de siguranta.

Sistem audio Krell

Indiferent daca alegi sa ramai conectat sau sa pornesti intr-o calatorie in afara orasului, sistemul audio realizat de Krell ofera performanta sonora remarcabila, pentru experiente de neuitat.

Portbagaj cu deschidere automata

In momentul in care detecteaza proximitatea cheii de acces, portbagajul se deschide automat, oferind acces catre interiorul generos.

Sistem de monitorizare 360°

Utilizeaza o serie de camere plasate strategic, pentru a oferi conducatorului auto vizibilitate completa. Aceasta functie este utila in momentul parcarii in spatii restranse.

Scaune cu reglare electrica pe 8 directii.

Noile scaune frontale disponibile pentru SANTA FE permit reglarea electrica pe 8 directii, pentru mai mult confort.

Scaune cu memorie integrata

Aveti o pozitie favorita de condus? Scaunele cu functia de memorie integrata pot salva pana la doua configuratii. Cele doua pozitii pre-setate includ chiar si unghiul oglinzilor exterioare.

Performanță

Noua linie de propulsie electrica

SANTA FE este primul model Hyundai din Europa care foloseste noul sistem de propulsie „Smartstream”, in versiunea hybrid.

Modul „Snow”:

setarile sunt optimizate in vederea maximizarii aderentei la deplasarea pe suprafete cu aderenta scazuta si acoperite cu zapada;

Modul „Sand”:

performantele sunt optimizate la deplasarea pe suprafete de rulare moi si cu rezistenta ridicata;

Modul „Mud”:

performantele sunt optimizate la deplasarea pe suprafete de rulare alunecoase si pe teren accidentat.

Tractiune integrala HTRAC

La fel ca modelul anterior, SANTA FE dispune de tehnologia HTRAC cu tractiune integrala, dezvoltata de Hyundai. De asemenea, include pentru prima data selectorul Terrain Mode, amplasat in consola centrala, care permite o comutare rapida intre modurile de condus, optimizand performantele si setarile HTRAC.

Noul propulsor diesel cu 8 trepte de viteza (cutie DCT cu ambreiaj umed).

Noua generatie de motoare cu transmisie cu dublu ambreiaj in 8 trepte contribuie la cresterea substantiala a cuplului motor, imbunatatind in acelasi timp consumul de carburant. Noul sistem ofera o experienta mai dinamica de condus, cu accelerare superioara modelelor cu transmisie manuala clasica.

Selectorul Terrain Mode

Zapada sau nisip? Sport sau Eco? Tu alegi. Poti schimba cu usurinta modurile de condus! Selecteaza modul Sport pentru performante sporite, cu asistare a directiei, turatii si raspuns al acceleratiei modificate. Modul Eco contribuie la un consum redus de combustibil, pentru un condus ecologic, cu raspuns al acceleratiei, turatii si sistem de climatizare performante. La selectarea modului Smart, sistemul comuta automat intre versiunile „Eco”, „Comfort” si „Sport”, in functie de stilul de condus. „Comfort” este modul normal al autovehiculului.

O noua platforma pentru performanta si pentru siguranta sporite.

SANTA FE a fost construit avand la baza cea de-a treia generatie a platformei producatorului, care ofera o mai mare flexibilitate pentru siguranta, eficienta si performantele autovehiculelor.

Suspensie tip McPherson.

Designul imbunatatit al suspensiei tip McPherson ofera acum un raspuns mai precis, pentru o calatorie confortabila.

Comfort Mode.

„Comfort” este modul normal al autovehiculului.

Eco Mode.

Modul Eco contribuie la un consum redus de combustibil, pentru un condus ecologic, cu raspuns al acceleratiei, turatii si sistem de climatizare performante.

Sport Mode.

Selecteaza modul Sport pentru performante sporite, cu asistare a directiei, turatii si raspuns al acceleratiei modificate.

Smart Mode.

La selectarea modului Smart, sistemul comuta automat intre versiunile „Eco”, „Comfort” si „Sport”, in functie de stilul de condus.

Conectivitate

Experiente dinamice

SANTA FE dispune de cele mai noi tehnologii si functii avansate de conectivitate.

Incarcare wireless

Sistemul de incarcare wireless, disponibil in consola centrala, permite acum incarcarea mai rapida cu pana la 15 W.

Functii disponibile wireless

Cu ajutorul Apple CarPlay si Android Auto, disponibile acum wireless, functiile smartphone-urilor cu sistem de operare iOS sau Android pot fi afisate pe ecranul autovehiculului.

Aplicatia Bluelink

Permite localizarea/ blocarea/ deblocarea de la distanta, dar si verificarea nivelului de combustibil.

Siguranță

Protejeaza-i pe cei dragi

Pachetul Hyundai Smart Sense integreaza cele mai recente sisteme pentru siguranta ta si a celor dragi.

Sistem de asistenta pentru condusul pe autostrada (HDA)

SANTA FE este echipat in premiera cu sistemul de asistenta pentru condusul pe autostrada (HDA). Functia combina sistemul de asistenta la mentinerea benzii de rulare (LFA) cu pilotul automat inteligent, utilizand senzori si date de navigatie, pentru a asigura functionarea in conditii optime, precum si pentru a ajusta automat viteza.

Prețuri

Hyundai

Luxury

1.6 l, 252 CP, 4WD, 6AT

Pret recomandat* 56.430 €
Pret program Remat** 53.856 €

Luxury - 7 locuri

1.6 l, 252 CP, 4WD, 6AT

Pret recomandat* 57.429 €
Pret program Remat** 54.855 €

Calligraphy

1.6 l, 252 CP, 4WD, 6AT

Pret recomandat* 58.215 €
Pret program Remat** 55.641 €

Calligraphy - 7 locuri

1.6 l, 252 CP, 4WD, 6AT

Pret recomandat* 59.214 €
Pret program Remat** 56.640 €

*Oferta supusa unor termene si conditii, fara valoare contractuala, in limita stocului disponibil, valabila pana la data de 30 iunie 2024. Preturile de lista afisate, aferente fiecarei configurari, reprezinta preturi recomandate de Importatorul Hyundai Auto Romania, fara caracter obligatoriu pentru Reteaua de distribuitori autorizati. Preturile contin TVA. Distribuitorul Autorizat ramane liber sa isi stabileasca propriile preturi, in conformitate cu propria politica comerciala si de pret, stabilind pretul de vanzare al unitatii Hyundai, fara vreo implicare din partea Hyundai Auto Romania. Datorita modificarilor tarifare sau evolutiilor constante ale produselor, preturile si echipamentele afisate, standard sau optionale pot sa nu reflecte intocmai ultimele preturi recomandate de Importatorul Hyundai Auto Romania. Preturile nu includ echipamente, accesorii sau dotari optionale. Imaginile sunt cu titlu de prezentare. 

**Oferta supusa unor termene si conditii, destinata persoanelor fizice, in limita stocului disponibil, valabila pana la data de 30 iunie 2024. Valoare obtinuta prin scaderea contravalorii ecotichetului in valoare de 5.050 euro (25.500 lei conform Ordinului nr. 598/2024 pentru modificarea si completarea Ghidului de finantare a Programului privind reducerea emisiilor de gaze cu efect de sera in transporturi, prin promovarea vehiculelor de transport rutier nepoluante si eficiente din punct de vedere energetic, 2020-2024, valoare calculata la cursul euro de 5.05 lei) si va fi acordat numai in cazul disponibilitatii in PSIPAN, derulat de catre Administratia Fondului pentru Mediu si doar in cazul in care Distribuitorul Autorizat de la care se achizitioneaza autovehiculul Hyundai este inscris in Programul privind Reducerea Emisiilor de Gaze cu Efect de Sera in transporturi, prin promovarea vehiculelor de transport nepoluante si eficiente din punct de vedere energetic 2020-2024. Preturile nu includ echipamente, accesorii sau dotari optionale. Imaginile sunt cu titlu de prezentare.

Specificații

Detalii Tehnice

Solicită

Contact

Ofertă

Pentru oferta personalizată vă rugam să completați formularul de mai jos.

Contactează-ne

Suceava: 0374006006

Luni - Vineri
09:00 - 18:00

Bulevardul Sofia Vicoveanca,
nr. 52, Suceava

Scroll to Top