De ce criterii trebuie sa tii cont atunci cand vrei sa optezi pentru o masina second hand
finantare avantajoasa

Date

O masina poate presupune o investitie colosala pentru bugetul tau, alaturi de multe alte servicii, dupa ce aceasta este în sfarsit a ta. Dar ca sa nu ai parte de o gaura in buget chiar asa de mare, poti opta oricand pentru masini second hand la un pret mult mai mic.

Nu ar trebui sa te gandesti ca acestea nu functioneaza bine sau ca au anumite probleme in componenta. Masinile sunt functionale si trecute printr-un proces de testare si reconditionare, intocmai ca tu sa le poti conduce cat mai mult timp.

Dar intai de asta, iti prezentam cateva criterii pe care trebuie sa le ai in considerare atunci cand alegi specialistul cu care vei colabora. Este esential sa stii de la bun inceput cu cine pastrezi legatura si pe cine refuzi.

Criterii obligatorii de luat in vedere

In primul rand trebuie sa ai in vedere firmele partenere pe care dealer-ul auto ti le pune la dispozitie pentru a obtine o finantare avantajoasa. Avand in vedere ca vei semna acte si vei fi de acord cu niste conditii stipulate in contract, trebuie sa stii de la inceput in ce constau acestea si cum se desfasoara procedura.

Altfel, risti sa dai de niste detalii care au fost ascunse inainte, si ulterior sa platesti mai mult decat este necesar, ceea ce nu este tocmai placut. Transparenta trebuie sa fie un prim factor oriunde si in orice domeniu.

Un al doilea criteriu de care noi iti recomandam sa tii cont atunci cand doresti o masina la mana a doua, este experienta dealer-ului pe piata. Sunt multe cazuri in care oamenii au apelat cu incredere la firme care s-au dovedit a fi fantoma si nu au mai beneficiat de vehiculul dorit. Au aflat dupa ca acestea erau “specializate” in tragerea pe sfoara a persoanelor naive.

Este indicat sa verifici de fiecare data parerile si review-uril lasate de ceilalti clienti, si totodata sa mai intrebi pe ici, pe colo daca te gandesti ca poate exista o astfel de situatie.

Garantia ca totul este verificat si ca sofatul va fi unul usor

Un ultim criteriu de care ar trebui sa tii cont este legat de starea masinii. Un condus usor si un sunet aromonios atunci cand esti la volanul ei sunt primele semne ca aceasta este buna si ca a fost verificata inainte. In cadrul showroom-ului nostru, AutoDel poti sa fii sigur ca autoturismul este la zi si ca nu vei avea surprize pe parcurs. In acest sens, pentru a te convinge de masinile din parcul auto, poti opta pentru un test drive gratuit!

Iti recomandam sa ne faci o vizita daca esti interesat de un autoturism la mana a doua si nu stii exact ce trebuie sa faci pentru a intra in posesia lui.  De asemenea, contactează-ne sau scrie-ne daca ai vreo nelămurire. Masina ta reprezinta o achizitie importanta pe care o vei folosi zilnic, la drumuri lungi si trebuie sa dispui de una care indeplineste toate functiile necesare. AutoDel este un dealer specializat si sigur, pe care tu il poti lua in considerare atunci cand te decizi ca este cazul sa-ti faci un update la masina.

Mai multe
articole

Inspectia tehnica periodica este un proces obligatoriu de verificare a vehiculelor pentru a asigura ca acestea indeplinesc standardele de siguranta...

Primavara este anotimpul perfect pentru o revizie auto si pentru a pregati masina pentru sezonul de vara Daca te intrebi...

Finantarea auto este o optiune populara pentru cei care doresc sa achizitioneze un vehicul dar nu au suficienti bani pentru...

Scroll to Top