Top 4 servicii si motive pentru care te vei bucura ca ai descoperit service-ul AutoDel
ITP

Date

Din cand in cand masina ta are nevoie de reparatii si de un “rasfat” daca am putea sa o numim astfel. Trebuie sa ai grija de ea si sa nu o lasi sa se degradeze pana in punctul in care vei ajunge la concluzia ca mai bine o inlocuiesti cu una noua. Ne-am gandit si am alcatuit pentru tine un top 4 al serviciilor de care poti beneficia in incinta service-ului nostru. Nu ignora aceste semne si prezinta-te la un control amanuntit odata la 6 luni. Masina ta iti va multumi pentru asta.

#1. Tinichigerie si vopsitorie – in ce consta acest serviciu

In cazul in care in urma unui mic accident vopsea caroseriei este stearsa, poti alege sa o reimprospatezi cu ajutorul serviciului de vopsitorie pus la dispozitie de noi. Aici iti putem reproduce nuanta initiala a masinii, ai parte de un polish profesional si de mici retusuri ale caroseriei. Nu lasa aceste mici imperfectiuni sa strice designul si sa dea alura de masina neingrijita.

La AutoDel ai parte de servicii complete si de garantia ca masina ta este pe maini bune, indiferent de optiunea aleasa. Nu amana aceste analize periodice si ofera-i sansa masinii tale de a fi impecabila.

#2. Reparatii mecanice efectuate de profesionisti

Daca in urma verificarilor periodice primesti verdictul ca masina ta trebuie supusa unor reparatii necesare, trebuie sa stii ca la AutoDel beneficiezi de reparatii realizate de profesionisti. Vei avea parte de reparatii la ale sistemelor de franare, directie, transmisie si propulsie. In plus de asta, vei sti de la inceput care sunt costurile acestor interventii si nu vei plati nimic suplimentar.

Noi, AutoDel avem grija ca masina ta sa beneficieze de servicii profesionale ca tu sa ai parte de ea mai mult timp.

#3. Electrica si reparatii specifice

Atunci cand o componenta electrica a masinii tale nu mai functioneaza asa cum ar trebuie, este indicat sa vii cu ea in service-ul nostru. Daca continui sa mergi cu aceasta pe drum, este posibil ca dauna sa se extinda catre alte componente si astfel sa ajungi sa cheltui mai multi bani pe reparatii decat ai preconizat.

Electricienii service-ului nostru te ajuta cu sfaturi si cu repararea acelor componentelor defecte. Nu conteaza ca este vorba de o modificare minora sau o procedura complexa ce necesita stationarea masinii in service cateva zile, expertii nostri isi vor da silinta ca tu sa poti folosi din nou masina ca la inceput.

#4. ITP

Verificarea periodica este necesara. Fara ITP activ risti sanctiuni majore daca esti verificat, de aceea este de preferat sa fii cu acesta la zi ca sa poti circula regulamentar. In cadrul AutoDel verificarea autovehiculului se face rapid si in siguranta cu echipamente moderne si performante, omologate RAR. Procedura este simpla, disponibilitate exista mereu, deci nu iti vei ingreuna cu nimic planul de a-ti actualiza ITP-ul cand este nevoie.

Consulta site-ul nostru oficial autodel.ro si afla mai multe detalii despre echipamentele noastre, cat si despre procedurile de care masina ta poate beneficia.

Mai multe
articole

Inspectia tehnica periodica este un proces obligatoriu de verificare a vehiculelor pentru a asigura ca acestea indeplinesc standardele de siguranta...

Primavara este anotimpul perfect pentru o revizie auto si pentru a pregati masina pentru sezonul de vara Daca te intrebi...

Finantarea auto este o optiune populara pentru cei care doresc sa achizitioneze un vehicul dar nu au suficienti bani pentru...

Scroll to Top