Leasing auto in 2023 – noutati, sfaturi si avantaje pentru clienti
Leasing auto

Date

Achizitia unei masini este intre dorinta si necesitate. Am discutat si cu alte ocazii aici pe blog despre acest subiect si despre motivele pentru care ajungeti sa luati in considerare metoda leasingului auto. Banii cash pentru o astfel de achizitie nu sunt disponibili oricand si in plus va blocati un capital cu care ati putea face alte planuri marete. Creditul la institutii bancare diverse ar putea de asemenea sa nu fie in avantajul vostru, fiind conditionati de venituri si de o serie de birocratii.

In schimb, leasingul auto este tipul de finantare auto pe care o puteti solicita de la AutoDel! Iar in 2023 leasingul auto ramane una din metodele avantajoase prin care puteti bifa achizitia auto pe care v-o doriti. Ce s-a schimbat, ce este nou si alte detalii veti descoperi in randurile ce urmeaza!

Beneficiile raman aceleasi

Un contract de leasing inseamna automat si avantaje precum:

  • Rate avantajoase, poate chiar mai mici decat cele pe care vi le propun planul de plata in rate la o institutie bancara.
  • Timp scurt de aprobare, dat fiind ca prin intermediul echipei noastre veti primi tot sprijinul necesar si consilierea pentru realizarea pasilor birocratici impusi. Despre preaprobare rapida in 24 de ore aflati mai multe din pagina noastra.
  • Nu sunt necesare garantii, poate fi inclusa si plata asigurarii CASCO in suma lunara astfel incat sa fie mai practic.

Nu in cele din urma poate ar fi bine de mentionat de asemenea ca o astfel de abordare privind posibilitatea de achizitie a unei masini va aduce sansa de alege ceva din clasa premium. Nu va multumiti cu putin, aveti mai multe pretentii, cu accent pe calitate si confort, siguranta si clasa. Poate ca prin alta metoda nu v-ati fi incumetat sa alegeti o masina mai scumpa.

Sunt noutati in materie de leasing auto in 2023?

Nimic schimbat in ceea ce priveste operatiunea aceasta. Presupune plata unei rate lunare, ca si chirie. Cand acel contract de leasing se incheie, nu sunteti obligati sa cumparati masina. Daca totusi veti dori sa deveniti proprietari ai acesteia atunci la finalul contractului de leasing veti renegocia, procedura va fi una similara cu achizitia unui autovehicul rulat.

Simplu, rapid si corect sau cel putin asa definim noi procedura de finantare auto prin leasing. Echipa AutoDel va ajuta sa obtineti rapid finantarea dorita!

Finantare auto prin leasing, inchiriere sau cumparare?

Fiecare metoda este una avantajoasa in functie de anumite caracteristici. Inchirierea nu este rentabila pe termen lung si puteti fi buni de plata in cazul evenimentelor auto. Cumpararea este conditionata de venituri si de bugetul disponibil imediat. In schimb, leasingul auto este mai permisiv. Fie ca vorbim despre persoane fizice sau juridice, leasingul este posibil. Datorita unei vaste reteli de colaboratori la AutoDel aveti sansa finantarii obtinute mai rapid decat pe cont propriu. Lista cu institutiile bancare si non bancare de la care pot fi solicitate aceste finantari sunt in pagina noastra detaliate.

Noutatile in materie de leasing auto sunt si interesul nostru pentru ca astfel vom sti sa aplicam corect legea in vigoare si sa obtinem pentru clientii nostri aprobare rapida.

More
articles

Scroll to Top