Tu stii care sunt avantajele leasingului auto?!
leasing auto Suceava

Date

Cauti o masina noua sau la mana a doua, insa cu putini kilometri la bord. Nu ai toate resursele financiare acum, iar amanarea acestei achizitii este suparatoare. Ce poti sa faci este sa te bazezi pe programul nostru de finantare auto.

Atat pentru persoane juridice, cat si pentru cele fizice, programul de finantare prin AutoDel este de mare ajutor. In plus, echipa noastra te ajuta cu toti pasii necesari, pentru dosarul de acte si toata birocratia specifica.

Leasing nu este un credit!

Atunci cand ne referim la leasing auto nu ne referim la credit bancar. Diferentele intre cele doua situatii sunt multe. Una din cele mai importante se refera la dreptul la proprietate. In cazul unui leasing, firma de leasing este proprietara masinii pana la finalizarea contractului. La finalul acestuia vor fi realizate actele necesare pentru inscrierea autovehiculului in proprietatea ta.

De asemenea, spre deosebire de cazul creditelor, cand poti sa rambursezi anticipat suma datorata, in cazul unui leasing auto situatia este diferita. Rambursarea anticipata nu este posibila, insa asta inseamna un plan de plata bine stabilit, pe o perioada de timp stabilita. Adica fara surprize de ordinul fluctuatiilor privind plata lunara.

Perioada de finantare

Daca te intrebi ce perioada este optima in cazul tau, hai sa lamurim si asta. Concret, cu cat perioada este mai lunga, cu atat valoarea ratei lunare este mai mica. Depinde insa si de avansul pe care il oferi la inceput. Cu cat valoarea avansului este mai mare, cu atat rata lunara de achitat ulterior poate fi mai mica.

Avantaje majore in ceea ce priveste leasingul auto

Deciziile pe care le iei trebuie sa fie bine cantarite. Cu atat mai mult, cu cat va fi vorba de leasing pentru persoana juridica, achizitia unui autovehicul ca bun al unei firme. Dintre avantajele notabile in ceea ce priveste leasingul auto se numara:

  • Garantie pe toata durata contractului de leasing

Asta inseamna ca orice interventie la service auto vor fi mai rare, dar in mod cert asigurate de CASCO pe toata durata contractului de leasing.

  • Posibilitatea de a achizitiona un autovehicul nou

Leasingul este preferat pentru ca poti astfel alege varianta unei masini mai noi, la costuri mai bune, intr-un sistem de plata mai avantajos pentru bugetul tau.

  • Flexibilitatea

Prin tot ce presupune contractul de leasing auto vei descoperi ca este vorba de flexibilitate. Termenele de plata pot fi si ele mai flexibile, poti achizitiona autovehicule mai scumpe decat ai alege in alt context, finantarea poate fi facuta in lei sau euro.

De amintit ca in cazul nostru avem colaborari cu mai toate institutiile bancare care ofera servicii de creditare. Iti vom gasi varianta optima tie.

Cum poti cere finantare prin AutoDel

Te asteptam in locatia noastra fizica sau cauta-ne online. Direct din pagina noastra, autodel.ro/finantare-auto poti solicita acest serviciu. In scurt timp, un reprezentant AutoDel iti preia cererea, te contacteaza si stabileste cu tine toate detaliile. Esti cu un pas mai aproape de masina la care visezi sa o conduci!

More
articles

Scroll to Top