Finantare auto cand sunt persoana fizica – ce trebuie sa stiu
cariere

Date

Sa-ti cumperi o noua masina este mai mult decat un vis, este o necesitate pentru tine. Pe masura ce publicul si-a dat seama de avantajele pe care le prezinta detinerea unui autovehicul ca bun propriu, nu au intarziat sa apara cererile tot mai crescute.

Daca insa nu stai bine cu bugetul si nu iti permiti inca sa cumperi masina, noi iti spunem ca nu mai trebuie sa astepti. Alege serviciile de finantare auto de la AutoDel si vei rezolva mai rapid situatia!

Avantaje ale finantarii auto cand esti persoana fizica

Nu trebuie sa mergi la insitutia bancara. Acest demers este unul invechit, clasic, iar noi nu te punem pe drumuri. Toate actele necesare sunt pregatite alaturi de consilierii nostri si inaintate institutiilor bancare aferente. Apropos, colaboram cu unele dintre cele mai cunoscute astfel de institutii, ce au oferte flexibile si variate.

Mai apoi, incercam sa fim eficienti pentru public. Toate actele si toti pasii necesari in tot acest demers sunt aspecte puse la punct alaturi de echipa noastra. Experienta consilierilor isi spune cuvantul!

Desigur, unul din marile avantaje se refera la faptul ca bugetul disponibil va permite achizitia auto fara intarziere. Sumele ce pot fi solicitate depind de veniturile fiecaruia, insa gasim solutii pentru toata lumea.

Stiati ca sunt si persoane care dispun poate de toata suma de bani pentru a realiza o investitie de acest tip, dar nu o fac? Pentru ca nu doresc sa isi goleasca conturile. Rulati banii, nu va blocati resursele intr-o singura achizitie, iar aceste aspecte sunt de asemenea avantaje ale posibilitatii de a cumpara acest bun prin finantare auto.

Nu in cele din urma, mentionam de asemenea despre faptul ca finantarile auto implicit pentru persoane fizice permit rambursare anticipata. Daca la un moment dat ai posibilitatea de a achita  tot imprumutul, vei putea face asta pentru a scapa de plata lunara a unei sume de bani sub forma de rata. Afla mai multe despre aceste avantaje si din pagina noastra, sectiunea special dedicata acestui serviciu.


Ce trebuie sa stiu

Echipa AutoDel te va asista, consilia si te va ajuta sa parcurgi cu mare usurinta tot ce presupune solicitarea de finantare auto. Iar mai apoi iti vei alege acea masina ce corespunde 100% cu preferintele si nevoile tale.

Ai nevoie de cateva acte:

  • Cererea tip, pe care o vei gasi la sediul nostru.
  • Documente pe care institutiile bancare le solicita.
  • Adeverinta de venit sau semnat acordul ANAF pentru a verifica ce venituri sunt inregistrate.
  • Dupa caz si alte documente care fac dovada venitului, poate fi vorba de dividende, de contracte de inchiriere sau in functie de ce alte surse de venit sunt inregistrate.

Oarecum fata de finantarile auto solicitate de persoane juridice, in cazul persoanelor fizice procedura este ceva mai simpla si mai rapida. Asadar visul de a detine o masina va fi unul posibil intr-o realitatea foarte apropiata. Suntem printre cei care practica comisioane foarte mici, dar intregesc experienta clientului cu servicii complete. Deci, te asteptam la noi sa ceri finantare auto pentru persoana fizica!

More
articles

Scroll to Top