3 motive sa alegi finantarea auto de la AutoDel
AutoDel

Date

Finantarea auto este o optiune populara pentru cei care doresc sa achizitioneze un vehicul, dar nu au suficienti bani pentru a plati integral pretul de achizitie.

Exista mai multe optiuni de finantare auto, inclusiv imprumuturi de la banci sau institutii financiare, finantare directa de la dealeri, leasing sau contracte de inchiriere cu optiunea de cumparare. Finantarea auto poate fi o alegere buna pentru cei care doresc sa isi cumpere un vehicul. Ba mai mult decat atat, este convenabilă pentru un public larg.

Spune da finantarii auto – noi iti dam 3 motive pentru asta

  • Proces simplu si rapid

AutoDel simplifica procesul de solicitare a finantarii auto. Un prim avantaj este legat de faptul ca in lista noastra de colaboratori sunt numeroase institutii bancare si nebancare. Avem si experienta necesara, astfel incat consilierii nostri stiu la ce sa se astepte, stiu cum sa pregateasca dosarul cu acte astfel incat totul sa decurga cat mai simplu si rapid posibil pentru client-solicitant.

  • Flexibilitate in termeni si conditii

Posibilitatea de a solicita finantare auto este atat pentru publicul juridic, cat si pentru persoane fizice. Procedura este putin diferita, in sensul in care pot fi necesare o serie de acte in plus. In ambele cazuri echipa noastra are cunostinte solide si poate consilia clientul de la inceput pana la indeplinirea obiectivului propus.

  • Asistenta specializata

Finantarea dorita poate fi realizata prin AutoDel, ceea ce va scuteste de timp si efort consumate. Detalii veti gasi si aici. De asemenea, din acelasi loc va veti bucura sa aveti parte de asistenta specializata. Bugetul fiecaruia este diferit, nevoile in ceea ce priveste tipul de autovehicul dorit a fi obtinut prin metoda finantarii auto sunt diferite. Consilierii nostri va pot ajuta si din acest punct de vedere, cu recomandari ce tin cont de nevoile voastre.

Finantare auto este pentru tine, daca:

  • Ai un venit constant si sigur. Nu ai bugetul integral disponibil pentru a cumpara masina dorita, dar sa fie necesar un depozit mare preferi plata ratelor lunare. Stim cu totii, masina pe care o detii spune multe despre tine, despre statutul tau, ai nevoie si de siguranta, asadar dacă ai hotarat sa iti schimbi masina apeleaza la solutia finantarii.
  • Esti persoana juridica, detii o companie in cadrul caruia asiguri mijloc de transport personalului – sau chiar acesta este obiectul muncii. Finantare auto poate fi o varianta mai convenabila pentru a nu mentine fluxul de numerar si pentru a cumpara vehiculele necesare pentru operatiunile de afaceri.
  • Vorbind atat de persoane fizice, cat si juridice, poate fi vorba de o alta motivatie si anume de cei care  doresc achizitia unui vehicul mai scump – de exemplu din gama de lux – dar nu isi permit plata integrala a acesteia.

Asadar, finantarea auto de la AutoDel este optiunea mai buna pentru diferite categorii de persoane. Este calea optima care permite sa nu va cheltuiti toate lichiditatile, fara a va compromita preferintele in materie de autovehicule preferate. Din pagina noastra veti gasi toate informatiile necesare si de actualitate pentru a obtine finantarea auto dorita. Sau la fel de bine va asteptam la sediul nostru, veti fi preluati de unul din consilieri!

Mai multe
articole

Inspectia tehnica periodica este un proces obligatoriu de verificare a vehiculelor pentru a asigura ca acestea indeplinesc standardele de siguranta...

Primavara este anotimpul perfect pentru o revizie auto si pentru a pregati masina pentru sezonul de vara Daca te intrebi...

Finantarea auto este o optiune populara pentru cei care doresc sa achizitioneze un vehicul dar nu au suficienti bani pentru...

Scroll to Top