Cand si de ce ai nevoie de servicii de tinichigerie
tinichigerie auto

Date

Oricarui sofer, oricat de experimentat ar fi, i se intampla sa isi zgarie masina sau sa aiba la un  moment dat un incident rutier. Paguba poate ca nu va fi una foarte mare, insa raman urme inestetice ale intamplarii. Asadar, de serviciile de tinichigerie avem nevoie cu totii la un moment dat.

Apeleaza la tinichigerie atunci cand au loc probleme cu caroseria. La AutoDel poate fi reparate sau inlocuite diverse elemente de caroserie – capotele, aripile, usile. De asemenea, tinichigeria poate efectua si reparatii mai complexe, cum ar fi inlocuirea pieselor distruse dupa un accident.

Ce se intampla concret: serviciile noastre de tinichigerie auto vor reda aspectul initial al caroseriei, precum si functionalitatea totala a autovehiculului. Tabla va fi prelucrata si ajustata, sasiul redresat, vor fi corectate anumite subansamble metalice ce au suferit daune. Treaba nu este completa, decat dupa ce masina trece si pe la vopsitorie dupa ce tabla a fost indreptata.

Cand si de ce ajungeti la service-ul AutoDel

⌂ Pentru reparatii dupa accidente – minore sau mai grave, reparatiile sunt necesare altfel va blocati banii intr-o noua achizitie auto si in una din care nu mai scoateti niciun ban din ce ati investit cand ati achizitionat-o.

⌂ Pentru inlocuirea unor piese – ca sunt uzate sau deteriorate, unele piese parte din caroserie sunt necesar a fi inlocuite. Dupa serviciile specifice prestate, masina va arata si va functiona ca noua.

⌂ Pentru personalizare – cum suna ideea de a personaliza caroseria masinii? Pentru cei care s-au plictistit de aspectul clasic si doresc un model one of a kind, ii asteptam la service-ul nostru cu optiuni si profesionisti gata sa ii ajute.

⌂ Pentru imbunatatiri inainte de vanzarea masiinii – orice tuning facut creste valoarea masinii. Nu trebuie sa fie vorba de fiecare data de repararea masinii si de remedierea unor avarii.

Mai concret de atat, putem spune ca unele dintre cele mai frecvente cereri in service la tinichigerie se numara indreptarea aripii sau repararea barei frontale. De asemenea, indepartarea vopselei inainte de sudura pentru a curata un element curatat sau reparat se numara printre serviciile dorite pentru care ne puteti contacta. Punctele de rugina care apar pe caroserie, din cauza intretinerii deficitare sau a uzurii va trimite de asemenea la AutoDel.

Asigurati-va ca …

Atunci cand alegeti si locatia unde sa solicitati serviciile de tinichigerie, asigurati-va ca este vorba de un service autorizat si ca exista personal cu experienta. Este posibil sa va intereseze si recenziile celor care au mai trecut pragul locatiei cu pricina. Reputatia echipei este relevanta, pentru ca ati putea sti de la inceput ce pretentii sa aveti fata de  un anumit prestator de servicii.

Desigur ca si pretul conteaza, de altfel unii clienti pun pe primul loc acest aspect, comparand ce ofera alte service-uri.Interesati-va de garantii si de ce anume implica costul solicitat. Tot timpul va exista perceptia dincolo era mai ieftin, insa nu de fiecare data dincolo este oferita garantie sau serviciile sunt complete si profesionale. Asadar, va invitam sa va lasati masina pe maini bune, la AutoDel!

Mai multe
articole

Inspectia tehnica periodica este un proces obligatoriu de verificare a vehiculelor pentru a asigura ca acestea indeplinesc standardele de siguranta...

Primavara este anotimpul perfect pentru o revizie auto si pentru a pregati masina pentru sezonul de vara Daca te intrebi...

Finantarea auto este o optiune populara pentru cei care doresc sa achizitioneze un vehicul dar nu au suficienti bani pentru...

Scroll to Top