Ce conditii trebuie sa indeplinesti pentru a obtine un leasing auto
Leasing auto

Date

Leasingul auto este tot mai popular in ultima perioada. Chiar daca romanii au simtul proprietatii si isi doresc “ceva pe numele lor”, si-au dat seama ca a achizitiona o masina sub forma de leasing este avantajos.

Ne-am dat seama de acest lucru prin faptul ca numarul de cereri privind leasingul auto a crescut de la an la an. Asta pentru ca metodele traditionale de achizitie a unei masini precum creditele auto cer de obicei un avans, pe cand in cazul unui leasing auto nu se intampla acest lucru. Fapt pentru care il face sa fie mult mai simplu.

Nu trebuie sa fii neaparat proprietarul unei masini pentru a detine una. O poti inchiria pe un termen mai lung prin intermediul leasingului, iar asta inseamna ca si ratele lunare sunt mult mai accesibile.

Ratele pe care trebuie sa le platesti lunar vor acoperi costurile masinii si vor fi calculate in functie de pretul masinii, cat si la valoarea sa la finalul perioadei de inchiriere. Tocmai de aceea aceasta metoda de achizitie este atat de atragatoare.

Chiar daca nu este pe proprietatea ta, te poti bucura de masina aleasa, de faptul ca ai parte de confortul dorit, cat si de faptul ca devii mai eficient in multe circumstante. Tot ce ti se cere este sa intretii masina ca si cum ar fi a ta. Ce poate fi mai simplu de atat?

Pe ce perioada poti achizitiona masina cu leasing

Un lucru este cert. Cu cat perioada de inchiriere este mai lunga, cu atat si ratele vor fi mai mici. Aici conteaza desigur si masina pe care o alegi. Insa, dintre cele mai populare perioade de leasing sunt cele de 24, 36 si 48 de luni. Astfel, tu poti alege varianta potrivita pentru tine.

Sa vorbim despre conditiile pe care trebuie sa le indeplinesti

Desigur, pentru a putea obtine un leasing auto, trebuie sa indeplinesti anumite conditii, iar aici vorbim in mod special de persoanele fizice.

Asadar, daca vrei sa alegi o masina din flota noastra AutoDel va trebui sa ai venituri permanente ce sunt realizate in Romania.

In plus, nu trebuie sa ai restante la alte credite, in cazul in care le-ai facut. Va trebui de asemenea sa fii cetatean roman sau sa ai un permis de sedere pe un termen mai lung. Un ultim aspect este faptul ca tinem cont si de o limita de varsta, maxima fiind de 65 de ani.

Totodata, pentru a putea achizitiona o masina in leasing ai nevoie si de anumite documente, iar aici amintim cateva dintre ele:

  • actul de identitate.
  • copii dupa facturile la utiliati ce au fost emise in ultimele 3 luni.
  • cerere de finantare standard.
  • adeverinta de salariat.
  • copia dupa contractul de munca.
  • copii dupa alte documente din care rezulta si venituri suplimentare.

Pentru mai multe detalii ne poti contacta la numarul de telefon afisat in pagina si iti vom oferi consiliere telefonica. Sau te poti prezenta la unul din showroom-urile noastre pentru a ne vedea fizic.

More
articles

Scroll to Top